UŽIVAJU U LJUBAVI

Zaljubljeni Franka i Ćorluka izašli su na večeru, a njena haljina s prorezima dodatno je podigla atmosferu!

Franka Batelić, Vedran Ćorluka Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Franka Batelić na društvenim mrežama podijelila je fotografije s romantične večere.

Naša pjevačica Franka Batelić nedavno je odmarala u Turskoj sa svojom obitelji. Na društvenim mrežama sada je pokazala dašak atmosfere s odmora u srpnju, a s pratiteljima je podijelila i nekoliko romantičnih prizora sa svojim dragim.

Naime, Franka i naš bivši reprezentativac, Vedran Ćorluka bili su na večer, a sve su zabilježili s nekoliko fotografija.

''Srpanj pun ljubavi i života'', napisala je pjevačica ispod objave.

Lijepa pjevačica za izlazak je odabrala bijelu haljinu s izrezima, a dekolte je dodatno začinio modnu kombinaciju. Ćorluka se ipak odlučio za ležerniji outfiti, nosio je crnu majicu. Pratitelji su bili oduševljeni prizorima pa su objavu zatrpali brojnim komplimentima.

''Prekrasan par'', ''Predivni ste'', ''Najljepši par'', samo su neki od komentara ispod objave.

Par je nedavno proslavio i šestu godišnjicu braka, a tada su bili u Njemačkoj na koncertu rock-sastava Coldplay. Više pročitajte OVDJE.

Vedran i Franka ponosni su roditelji sina Viktora i kćeri Grete.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Ovako Salma Hayek izgleda u stvarnosti, na društvenim mrežama fotografije su nešto drugačije!

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Naš nogometaš ima više od stotinu tetovaža, a evo kakvi mu crteži prekrivaju gotovo cijela leđa!

Povezana vijest Celebrity Franka Batelić pokazala savršenu figuru koju je istaknuo baš top kroj badića: ''Koliko si samo lijepa!''

Povezana vijest Celebrity Franku Batelić nemamo često prilike vidjeti u badiću, ali ovog puta napravila je iznimku dok je s Ćorlukom uživala na odmoru

Povezana vijest Celebrity Zaljubljeni Franka i Ćorluka odmaraju na atraktivnoj lokaciji, evo gdje je slavni par otputovao!

Povezana vijest Celebrity Franka otkrila gdje su ona i Ćorluka proslavili šestu godišnjicu braka: "Neka nam cijela bude ovako..."

Povezana vijest Celebrity Franka Batelić podijelila dragocjene trenutke s obiteljskog ljetovanja, evo gdje ona i Ćorluka uživaju sa svojom dječicom

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS