paparazzi su sve snimili

Zvijezda hit-serije "La Casa De Papel" snimljena je u Dubrovniku, u opuštenom izdanju uživao je s prijateljima

Rodrigo de la Serna u Dubrovniku - 3 Bozo Radic/Cropix 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Rodrigo de la Serna odlučio se odmoriti u Dubrovniku gdje je snimljen u šetnji s nekoliko prijatelja.

Argentinski glumac Rodrigo de la Serna, poznatiji po ulozi Palerma iz hit-serije "La Casa De Papel", trenutačno uživa u Dubrovniku.

Glumačka zvijezda snimljena je u šetnji u opuštenom izdanju s nekoliko prijatelja, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, Rodrigo je započeo svoju karijeru u argentinskim televizijskim serijama sredinom 1990-ih. Postao je široko poznat po svojoj ulozi u filmu "Diarios de motocicleta", poznatom i kao "The Motorcycle Diaries", gdje je glumio Alberta Granadu, prijatelja Ernesta Che Guevare. Ova uloga mu je donijela međunarodnu prepoznatljivost, kao i nekoliko nagrada, uključujući nagradu BAFTA za najboljeg sporednog glumca.

Nakon tog uspjeha, nastavio je graditi svoju karijeru u Argentini, ali i na međunarodnom nivou. U Argentini je poznat po radu u televizijskim serijama kao što su "Okupas" i "El Lobista", kao i po brojnim filmskim ulogama.

De la Serna svoj život drži podalje od medijske pažnje. Ipak, poznato je da je u vezi sa Argentinkom Ludmilom Romero, s kojom ima dvoje djece.

Osim glumom, Rodrigo se bavi i glazbom. Član je benda El Yotivenco, u kojem svira gitaru i pjeva.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Poznati Hrvat svojim je outfitom zasjenio kolegice na zagrebačkoj špici, a do izražaja su došle i njegove tetovaže!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Prepoznajete li ovu ljepoticu? Zbog zavidne figure mamila je poglede na plaži, a o njezinom vrućem poljupcu pred kamerama još uvijek se priča

Povezana vijest Celebrity Znojna Nives Celzijus sve je iznenadila gimnastičarskim vještinama pa se pohvalila rezultatom napornog treninga: "Majica je mokra!"

Povezana vijest Celebrity Naša bivša saborska zastupnica objavila fotku iz bazena pa opravdala titulu jedne od najzgodnijih političarki

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna šokirao zabrinute pratitelje posljednjom objavom, sve zanima što smjera: "Nemoj nas plašiti..."

Povezana vijest Celebrity Mlađa kći Elle Dvornik promijenila je imidž, zbog novog izdanja jasno je od koga je naslijedila kreativnu stranu!

Povezana vijest Celebrity Iznenada je preminuo jedan od najboljih zadarskih kuhara, iza sebe je ostavio suprugu i troje djece

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS