Zgodan i dalje!

Glazbenik koji se proslavio opako vrućim hitom pohvalio se golim torzom, no nažalost mnogih žena njegovo srce osvojila je 18 godina mlađa partnerica

Robin Thicke - 2 Profimedia 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Glazbenik Robin Thicke koji je 2013. oborio sve ljestvice hitom ''Blurred Lines'' uhvaćen je na odmoru, a svoju isklesanu liniju pokazao je u kupaćim hlačicama.

Svjetski poznati glazbenik Robin Thicke koji je 2013. godine oborio sve ljestvice s glazbenim hitom ''Blurred Lines'' pokazao je svoje isklesano tijelo u crvenim kupaćim hlačicama.

Robin je na kalifornijskom bazenu ponosno pokazao svoj golišavi torzo. 

Oko vrata je stavio nekoliko ogrlica na kojima je visio i veliki zlatni križ, a oči je zaštitio sunčanim naočalama.

Thicke je na žalost mnogih žena zauzet muškarac od 2014. godine, a u vezi je s April Love Geary. Zajedno imaju i troje djece, kćerkicu Miu Love, Lolu Alan i sina Lucu Patricka koji se rodio u prosincu 2021. godine.

45-godišnji Robin odlučio je i na poseban način pokazati ljubav svojoj 18 godina mlađoj dragoj. Naime, na ruci si je dao tetovirati njezin goli lik i tako joj dati do znanja koliko mu znači.

Time su se pohvalili i na društvenim mrežama gdje su objavili video u kojem Robin u naručju drži njihovu 3-godišnju kćer, a na ruci mu se vidi nova tetovaža.

"Tata nas je iznenadio!!!! Hvala što si tetovirao moje golo tijelo", napisala je April uz objavljeni video u priči na Instagramu.

Prije April, Robin je bio u braku s glumicom Paulom Patton s kojom se vjenčao 2005.

Par se upoznao kada je njemu bilo svega 14 godina, a ljubav je planula nekoliko godina kasnije. Par je 2010. dobio sina Juliana, a 2014. Paula je zatražila razvod nakon 21 godine braka.

Šuškalo se kako su razlog tome bile njegove brojne prevare te ovisnost o alkoholu, no nakon gadnog razvoda i brojnih svađa situacija se ipak smirila i bivši supružnici zakopali su ratnu sjekiru.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Zanimljivosti Instagram Piqueove nove djevojke zatrpan je golišavim fotografijama, evo kako izgleda 23-godišnja studentica koja radi za njega!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS