Kim vs. Rob

Drama reality obitelji - Izjava o vlastitoj sestri zbunila mnoge!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nije tajna da Kim i njezin brat Robert Kardashian i nisu u najboljim odnosima, no njegova zadnja objava na Instagramu zbunila je mnoge...

Drami kod Kardashiana nikad kraja! jesini sin među slavnim kćerima Rob Kardashian već se nekoliko godina bori s depresijom i viškom kilograma. Ipak, njegova posljednja objava na Instagramu zbunila je mnoge.

Objavio je fotografiju krvave Rosamund Pike koja je utjelovila glavnu ulogu u filmu 'Gone Girl' (Nestala) za koju je dobila i nominaciju za ovogodišnjeg Oscara.

Reality show 'Keep Up With The Kardashians' emitira se od 2007. - Ovako Kardashiani izgledaju DANAS

'Ovo je moja sestra Kim, ku*ka iz 'Nestale', poručio je 27-godišnji Rob. Stvar je u tome što je svoju sestru usporedio s psihotičnom ubojicom koja je bila spremna na sve kako bi bivšeg supruga ocrnila, odglumila svoju smrt i ubila bivšeg dečka.

Očito je kako brat i sestra nisu u dobrim odnosima. I dok Kim ide sve od ruke, Rob očito nikako ne može naći svoj put. I njegova druga sestra Khloe izjavila je kako se jako brine zbog brata jer je jako depresivan i ne zna kako da mu pomogne.

'Imam osjećaj kao da se u zadnjih godinu dana još više povukao u sebe. Definitivno nije na sretnom mjestu sada, ali znam da mu može biti bolje i da će mu biti bolje. Mislim da je za njega najvažnije da bude okružen ljudima koji ga vole. Ponekad ljudi ne znaju jednostavno od kuda krenuti, ali i to je proces u kojem mu moramo pomoći. Ja ću uvijek biti tu uz njega', dodala je Khloe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS