Za svaku pohvalu!

Rita za nastup u Zadru odjenula kreaciju domaćeg dizajnera, on se pohvalio na društvenim mrežama

Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Rita Ora pred zadarskom publikom nastupa u kreaciji Juraja Zigmana.

Pjevačica Rita Ora za nastup u Zadru odabrala je kreaciju hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana, koji se može pohvaliti da je oblačio neke od najpoznattijih svjetskih zvijezda poput Nicki Minaj, Bebe Rexhe, Cheryl Cole, a sada i Ritu.

Juraj se fotografijama s Ritom pohvalio na svom profilu na Instagramu.

"Idemoo Rita Ora", napisao je kratko Juraj uz fotografije na kojima pozira sa slavnom pjevačicom koja nosi njegov dizajn, dok čeka izlazak pred hrvatsku publiku.

Rita je u Zadar stigla u predvečernjim satima gdje su je u zračnoj luci dočekali brojni novinari, a uručen joj je i buket cvijeća od strane organizatora, a čekao ju je i poseban prijevoz.

Prije slijetanja na Instagramu je podijelila fotografiju otoka Ugljana koju je snimila iz aviona, ali i pripreme za koncert.

Britanska pjevačica porijeklom s Kosova nastupa u Dvorani "Krešimir Ćosić", za što je od organizatora tražila milijun i pol kuna. Kao predgrupa pjevale su domaće pjevačice Franka Batelić i Domenica, a cijena cijelog događanja iznosi oko 3 milijuna kuna.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Od pogleda na tijelo Argentinke koja je zavela najboljeg nogometaša svijeta zavrtjet će vam se u glavi

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS