Roditelji u izlasku

Rihanna nakon poroda istaknula nikad bujnije obline, a pažnju je plijenilo i pomalo bizarno izdanje oca njezina djeteta

Rihanna i ASAP Rocky Profimedia 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Rihanna i ASAP Rocky snimljeni su u izlasku u New Yorku, a ona je tri mjeseca nakon rođenja njihova sina u minici i raskopčanoj košulji pokazala nikad bujnije obline, dok je on nosio pancirku.

Pjevačica Rihanna i reper ASAP Rocky prije nešto više od tri mjeseca postali su roditelji, no rođenje sina nije ih spriječilo u noćnim izlascima.

Tako su protekli tjedan snimljeni u New Yorku, gdje su prvo nekoliko sati proveli sami u sobi u hotelu, a zatim su se uputili na spoj.
Rihanna je za tu prigodu obukla mini suknju i košulju koju je raskopčala, pa joj je provirio grudnjak, a pokazala je i nikad bujnije obline. S nje bi inače teško bilo skrenuti pogleda da njezin dečko za spoj nije odlučio obući pancirku, pa je pomalo bizarnim izdanjem uspio skrenuti pažnju i na sebe.

Unatoč brojnim skandalima koji su se proteklih nekoliko mjeseci vezivali za ovaj par, Rihanna i Rocky ni o čemu se nisu javno oglasili na društvenim mrežama, a sudeći po njihovim novim fotografijama, na kojima izgledaju zaljubljeno, čini se da su vijesti bile lažne.

Podsjetimo, Rockyja su na Twitteru optužili da je prevario Rihannu dok je bila trudna i to s njezinom suradnicom. Međutim, Luis Positano, koji je plasirao vijest, kasnije je sve opovrgnuo i javno se ispričao.

Nekoliko dana kasnije Rocky je optužen da je pucao na muškarca iz vatrenog oružja, ali iz svega se izvukao jamčevinom.

Rihanna je inače nedavno proglašena najmlađom samoostvarenom milijarderkom i njezino se bogatstvo procjenjuje na oko 1,4 milijarde dolara. koje je zaradila zahvaljujući glazbi, ali i svojim brendovima.

Rihannin fenomenalan financijski uspjeh prvi put je otkriven u lipnju, kada se našla na Forbesovoj godišnjoj listi najbogatijih američkih žena koje su same zaradile svoje bogatstvo, a na kojoj je bila jedina žena mlađa od 40 godina.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity U mikro bikiniju opravdala je titulu najseksi hrvatske plesačice, a ne može joj se nadiviti ni naš zgodni glumac!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS