Miris uspjeha

Dugo je nismo vidjeli: RiRi opet osvaja svojom seksi pojavom

showbuzz DNEVNIK.hr

Ukoliko kupimo njezin novi parfem, hoćemo li jednako dobro mirisati i izgledati kao ona?

Poznata pjevačica Rihanna u Atlanti je predstavila svoj novi parfem 'Rogue Man'. U crnom topu i hlačama RiRi je pokazala svoju zavidnu figuru pred 300 okupljenih obožavatelja koji su jedva dočekali njezin novi proizvod.

'Moji obožavatelji nisu normalni. Čine nevjerojatne stvari za mene. Pojave se na najneočekivanijim mjestima, a sa sobom povedu članove obitelji, prijatelje... Sve je to jako uzbudljivo', rekla je pjevačica u intervjuu za E!News.

Svjetski dan bez grudnjaka: Poznate zvijezde koje redovito podržavaju tu akciju

U znak zahvalnosti za njihovu bespogovornu podršku, Rihanna je strpljivo pozirala i slikala se s okupljenim obožavateljima, a oni najsretniji dobili su poljupce i zagrljaje od svog idola.

Svoj najnoviji parfem posvetila je muškarcima. 'Uglavnom je sve što radim posvećeno ženama pa je sad ovo poseban parfem namijenjen muškarcima, no u njemu će uživati i žene. Svi moji prijatelji ga imaju, testirala sam ga na njima. Dala sam ga i svojim prijateljicama da ga isprobaju na svojim dečkima', rekla je RiRi.

Kad već spominjemo dečke, Rihanna kaže da bi njezin parfem mogao poslužiti i kao afrodizijak. 'To je ono što volim kod parfema. Oni stvaraju uspomene i bude emocije kod ljudi', rekla je lijepa pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS