RiRi odgovorila kritičarima

Brutalno iskrena: 'Mislite li da me više boli ona stvar za privatnost?'

showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna je zvijezda sa stavom – nikada su nije bilo previše briga što drugi misle o njoj, a što god radila – izgleda kao da se jako zabavlja. Tako je bilo i ovaj put.

Zaposlena zvijezda Rihanna uvijek je pomicala granice, a sada je snimila i provokativne fotografije na V magazine na kojima je gotovo neprepoznatljiva kao tamnoputa boginja u žarkim bojama.

Bili su luzeri, a danas su najpoznatiji ljudi na svijetu: Evo kako su počeli!


Kada su je pitali smeta li joj što je paparazzi prate, to što se fotografira gola ili kada je snime s jointom u ruci, Rihanna je odgovorila u svojem stilu.

'Pitao da li ima problem s tim što je svuda fotkaju polugolu ili sa džointom u ruci, ona je jednostavno odgovorila: 'Mislite li da me više boli ona stvar za privatnost?', RiRi je bila brutalno iskrena.

Boja novca: Zločesta djevojka koju ne možete ignorirati

 

Odgovorila je i na kritike svih onih koji su je kritizirali zašto ne radi na 'svojoj glazbi umjesto da se skida okolo'.

'Usporedno radim na dva nova albuma, snimila sam crtani film, dizajnirala sam odjeću za Pumu, planiram novu modnu liniju i parfem, a imam i neke projekte za budućnost, tako da me ti dušebrižnici slobodno mogu zaobići', poručila je Rihanna koja se nedavno odmarala na Havajima, a bila je i djeveruša svojoj asistentici na svadbi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS