Uhvaćena na ručku

Pjevačici odlično ide na ljubavnom planu s milijarderom, a to se itekako vidi i na njoj

Rihanna (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Rihanna je u posljednje vrijeme glazbenu karijeru stavila u drugi plan, a više se bavi modom i ljepotom.

Ona je jedna od najvećih glazbenih senzacija današnjice.

Radi se o 30-godišnjoj barbadoškoj pjevačici Rihanni koja je u posljednje vrijeme glazbenu karijeru stavila u drugi plan, dok joj ona modna i beauty cvjetaju.

Također, pjevačica se i povukla iz javnosti, pa ju više ne viđamo ni približno često kao nekad. Upravo zato, svaki njezin izlazak u javnost izazove pravu histeriju. Upravo je tako bilo nedavno kada su ju paparazzi uhvatili po izlasku iz restorana Kappo Masa u New Yorku u kojem je ručala u elegantnom izdanju.

Ljepotica je nosila svilenu haljinu i sandale, no kao i uvijek, kombinaciji je dala svoj potpis, pa se tako odlučila i za dugi, predimenzionirani sako. Look je upotpunila nježnim valovima u kosi i crvenim ružem koji joj je dao dodatnu dozu glamura.

Ovoga puta s njom nije bio njezin dečko, milijarder Hassan Jameel s kojim je zadnji put viđena na romantičnoj večeri sredinom siječnja u Malibuu.

Podsjetimo, par je zajedno prvi put viđen u lipnju 2017. godine na romantičnom odmoru u Španjolskoj, gdje su izmjenjivali vruće poljupce u bazenu.

Rihanna nikada nije potvrdila tu vezu niti je ikada pričala o Hassanu, no zanimljivo jest kako je dotični prije Rihanne ljubio njezinu prijateljicu, top-model Naomi Campbell, zbog čega su cure zahladile odnose.

A čini se kako ljubav cvjeta, ali daleko od očiju znatiželjne javnosti. 

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 inMagazin Lana Jurčević otkrila zašto je napokon predstavila dečka: ˝Pao mi je kamen sa srca, evo vam slike''

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Popović pobjesnio na Jelenu Karleušu: "Što vi mislite?! Da smo uložili milijune da biste se ovdje zezali?''

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Oscar 2019 Glumac nominiran za Oscara napravio je skandal zbog kojeg više ne želi vidjeti svoju majku

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS