VIP tretman

EKSKLUZIVNO Slavni redatelj stigao u Hrvatsku

showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi dan snimanja prošao je u znaku velikih mjera sigurnosti. Filmski set, smješten u povijesnoj jezgri, ipak je trebalo čuvati od brojnih znatiželjnika.

Filmska ekipa 'Star Warsa' napokon se kompletirala. Redatelj Rian Johnson sa svojim suradnicima u 10:30 sletio je u dubrovačku zračnu luku. Imaju potpuni VIP tretman što je bilo za očekivati, a iz zračne luke uputili su se u jedan od ekskluzivnih dubrovačkih hotela. Rian Johnson danas će se prvi puta pojaviti na setu, javlja nam dopisnica Nove TV iz Dubrovnika, Paula Klaić Saulačić.

Mjere osiguranja koje okružuju set novog nastavka svemirskog spektakla 'Star Wars' u Dubrovniku uistinu su vrlo jake. Brojni novinari i znatiželjnici pokušavaju uloviti barem djelić akcije koja se događa na Stradunu koji je posebno preuređen za potrebe snimanja, ali to nije ni najmanje jednostavno.

Ipak tu i tamo se pojave kratke video snimke koje su oni najuporniji uspjeli zabilježiti. U subotu i nedjelju Stradun će biti zatvoren od 16 sati pa sve do 6 sati u jutro. Uvodi se posebna regulacija prometa kako bi se vozilima i pješacima osigurala alternativna ruta kretanja u samom centru grada.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS