Prepoznajete li ih?

Plastične operacije koje su izmakle kontroli!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nekoć slatka Bridget Jones, a danas neprepoznatljiva. No nije jedina slavna glumica koja je pretjerala s plastičnim oepracijama.

Renee Zellweger postala je inspiracija ženama diljem svijeta nakon uloge u filmu 'Dnevnik Bridget Jones', no nakon ove fotografije svi su ostali zgroženi, piše Daily Mail.

Slavna se glumica pojavila na 21. dodjeli nagrada Women In Hollywood u pratnji dečka Doylea Bramhalla II, ali svi su pogledi bili prikovani za njezino neprepoznatljivo lice.

Nije se pojavila na pozornici jer se zadržala u toaletu!

Iako napominje da nikad, ali baš nikad, nije otišla 'pod nož', sada su krenula nagađanja da je slavna slatkica pretjerala s botoksom.

Obrve joj se nisu micale. Koliko god se trudila nasmijati, lice joj je izgledalo poput kamena. Pogledajte fotografije i procijenite sami.

Renee Zellweger: Šokantno izmijenjeno lice oskarovke

No, Renee nije jedina koja je poželjela izgledati mlađe i ljepše uz pomoć plastićne kirurgije.

Donatella Versac je od devedesetih godina do sada napravila brojne plastične operacije. Mnogu navode upravo nju kao primjer onoga što ne bi trebalo raditi kada je u pitanju plastična kirurgija.

Jennifer Grey proslavila se ulogom 'Baby' u filmu 'Prljavi ples', ali ju je također uništila želja da izgleda mlađe i ljepše.

I Meg Ryan je upala u zamku. Povećala je usne, a zatim i ugradila silikone u obrazima. Nekoć su za njom su uzdisali muškarci diljem svijeta, a danas je primjer loše plastične operacije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS