Godine joj ništa ne mogu!

Minea u ultrakratkoj haljinici u prvi plan izbacila noge: ''Stvarno predivna žena, i mlađe joj mogu pozavidjeti!''

Renata Končić Minea In Magazin 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Renata Končić Minea na Instagramu je objavila fotografiju u kratkoj haljini pa dobila niz komplimenata na račun ljepote i mladenačkog izgleda.

Voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea svojim hitovima i dalje zabavlja vjerne obožavatelje, pa čak i u susjednoj nam Sloveniji, gdje je održala koncert, a na profilu na Instagramu objavila je fotografije iza pozornice.

"Backstage moments iz dežele. Jučer smo pjevali do ranog jutra u "La Siesta" clubu Markovci i bilo je preeedivno", napisala je 44-godišnja Minea uz objavljene fotografije na kojima pozira u ultrakratkoj haljinici, u kojoj je pokazala duge noge.

"Lijepa", "Mmmm, ljepota", "Bravo, lijepo vas je vidjeti. Predivni ste", "Avion", "I mlađe joj mogu zavidjeti", "Bombon", "Djevojčica", "Dama sa stilom", "Slatka si", "Stvarno lijepa dama", "Predivna žena", "Prava bomba", nahvalili su je obožavatelji.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nove fotke Toma Cruisea izazvale šok i nevjericu, razlika je vidljiva: ''Što je to napravio od sebe, izgleda kao da se netko pravi da je Tom!''

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 inMagazin Jole progovorio o vezi novog estradnog para Petra Graše i Hane Huljić: ''Ono što sam ja vidio...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS