kao od majke rođena

Izgubila je više od 30 kilograma: Fotkala se dok se sunčala, a jedino što ima na sebi su sunčane naočale

showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson na Instagramu je objavila video na kojem se gola sunča na balkonu u Londonu.

Glumica Rebel Wilson (41) tijekom prošle godine izgubila je nevjerojatnih 30 kilograma te je svoju transformaciju, na kojoj je naporno radila, bilježila na društvenim mrežama.

Da je osim nove figure stekla i veće samopouzdanje, potvrđuje njezina posljednja objava na Instagramu.

"Kad u Londonu izađe sunce, odmah se bacam na golo sunčanje", napisala je u opisu snimke na kojoj kao od majke rođena leži na suncu i jedino što nosi su sunčane naočale.

Objava je potaknula lavinu reakcija njezinih obožavatelja koji su budno pratili njezin gubitak kilograma i redovito je na tom putu obasipali komplimentima i potporom.

Rebel je i nedavno užarila društvenu mrežu fotkama na kojima je potpuno odjevena, ali nosi uske kožne tajice zbog kojih su mnogi pomislili da je izgubila i više od 30 kilograma, iako se još u studenom prošle godine pohvalila da je time dosegla svoju željenu težinu.

Australska glumica koja je karijeru izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo" trenutačno boravi u Londonu zbog posla, no nije poznato koji je njezin sljedeći projekt.

Rebel je u veljači prekinula s 11 godina mlađim dečkom Jacobom Buschom, nasljednikom kompanije Anheuser-Busch, koja se bavi proizvodnjom piva. Vijest o raskidu nakon nešto više od godinu dana veze potvrdio je i izvor blizak Rebel za ET Online, no nije otkrio što je razlog.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS