''jako profesionalno''

Ove kandidate gledatelji su već prozvali pobjednicima, a zlatnim gumbom nagradila ih je i Martina: ''Sasvim druga dimenzija!''

Plesna skupina iz Dubrovnika osvojila je Martinino srce, pa im je dala zlatni gumb. Ništa manje nisu oduševljeni i gledatelji ispred malih ekrana, koji ih hvale na društvenim mrežama.

Dubrovački plesači iz kluba Step 'n' Jazz svojom točkom najviše su oduševili Martinu Tomčić Moskaljov, koja im je u trećoj emisiji Supertalenta dala i zlatni gumb.

Njihovim nastupom oduševljeni su i korisnici na društvenim mrežama.

''Predivno! Od svih plesova step mi je najmanje drag, ali ovo je bila sasvim druga dimenzija'', ''Definitivno zasluženo'', ''Bravo'', ''Za mene ste pobijedili već'', ''Jako profesionalno'', samo su neki od komentara na Facebooku.

Plesna skupina poslala je i snažnu poruku, a više o tome pročitajte OVDJE.

A tko je glavna faca društvenih mreža, saznajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nagla promjena na Maji Šuput sigurno će mnoge šokirati, ali šešir je ono čemu se treba diviti: ''Ovo ne vidimo često na televiziji!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Seksi detalj na outfitu Antonije Šole jednostavnu je haljinu učinio željnom pogleda!

Obitelj Kovačić ima dupli razlog za slavlje: Osim pobjede naše reprezentacije, obilježavaju još jedan poseban dan!

Kako izgleda sin najpoznatije splitske seke? Zbog njega se ovih dana u Splitu naveliko feštalo!

Svjedočite povijesnom trenutku u Supertalentu, pogledajte kako je do njega došlo!

Povezana vijest Celebrity Iznenada je preminuo poznati hrvatski vizažist: "Ni u najgoroj noćnoj mori nisam mogao ovo zamisliti..."

Povezana vijest Celebrity Srpski pjevač kojeg Hrvatice obožavaju u tajnosti je dobio dijete sa ženom s kojom je 15 godina bio u paralelnoj vezi

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS