u braku od 2016.

Razvode se Ognjen Vukojević i bivša misica? Nedavno privlačili pozornost incidentom i policijskom prijavom

showbuzz DNEVNIK.hr

Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor započeli su vezu 2008., pa prekinuli 2010. Ponovno su bili skupa od 2014. i vjenčali se u listopadu 2016.

Umirovljeni nogometaš Ognjen Vukojević (37) razvodi se od supruge, bivše Miss Hrvatske Andreje Ćupor (38), piše Story

Prema pisanju magazina, Andreja se iselila iz njihova zajedničkog doma na zagrebačkom Tuškancu te si unajmila stan u Centru Cvjetni. 

Par se vjenčao u listopadu 2016., a prošlog mjeseca privlačili su pozornost javnosti kada je Vukojević prijavljen za kazneno djelo prijetnji. Naime, umirovljeni nogometaš prijetio je supruzi, njezinoj majci i sestri u alkoholiziranom stanju tijekom obiteljske svađe. Andreja je odbila svjedočiti, pa je prijava odbačena, a Ognjen se oglasio pisanom izjavom. 

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida", rekao je nakon što su ga priveli. 

Čini se da svoje razmirice nisu uspjeli riješiti i da je njihova ljubav, koja je započela još 2008., doživjela kraj. Andreja i Ognjen vezu su započeli dok je on bio igrač ukrajinskog Dinamo Kijeva, a ona je tada živjela u Zagrebu. Nakon nekog vremena se preselila u Kijev kako ne bi bili daleko jedno od drugoga.

Veza im je djelovala kao savršena, ona je u intervjuima pričala kako im je lijepo i da se uopće ne svađaju. Međutim, dvije godine kasnije veza je pukla i ljubavi je došao kraj. U međuvremenu je svatko bio krenuo svojim putem, no 2014. godine par se pomirio, a 2016. su izrekli sudbonosno da u jednoj zagrebačkoj crkvi. Kao kruna ljubavi iste godine rodio im se sin Luka, i to kao najljepši poklon za Ognjenov 33. rođendan.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Odvažno izdanje Maje Šuput mami uzdahe, istaknula atribute u seksi kombinaciji

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS