Ostvarila se loša predviđanja

Voljela ga je dok je živjela s drugim muškarcem i tvrdila da je znala da je pravi, ali ipak je svemu došao kraj?

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Prema pisanju stranih medija braku Emily Ratajkowski i Sebastiana Beara-McClarda došao je kraj zbog njegove navodne nevjere.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski planira se razvesti od svog supruga Sebastiana Beara-McClarda nakon što ju je on navodno prevario, ekskluzivno je za Page Six potvrdio njoj izvor blizak.

"Da, varao je. On je serijski varalica. Odvratno je", izjavio je izvor koji je htio ostati anoniman i dodao kako Emily planira podnijeti zahtjev za razvod.

Glasine o nevoljama u braku krenule su nakon što je 31-godišnja Emily viđena u javnosti bez vjenčanog prstena, no par se zasad nije javno oglasio o toj temi.

Vjenčali su se u veljači 2018. godine, samo dva tjedna nakon što su objavili da su u vezi, a zajedno imaju jednogodišnjeg sina Sylvestera.

Tijekom trudnoće, kao i prije nje, često je pozirala potpuno gola, zbog čega se opet našla na meti kritika, no Sebastianu nisu smetale njezine golišave fotografije, štoviše nekad je i on sam pozirao s njom u razgolićenim izdanjima.

Inače, Emily se za Sebastiana udala tri mjeseca nakon što je prekinula višegodišnju vezu s glazbenim producentom Jeffom Magidom. Otkrila je da su se upoznali dok je još bila u vezi, te da je već tada znala da je on ''onaj pravi''  i da ga je voljela. 

"Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti sa Sebastianom nasamo dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila jest vjenčanje", iskreno je priznala Emily jednom prilikom, koja je s Jeffom bila 4 godine te su živjeli zajedno.

Mnogi mislili da će ovaj brak koji je brzinski sklopljen kratko potrajati i  činilo se da su se prevarili, ali izgleda da su se loša predviđanja ipak ostvarila. 

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Sigurno je bilo teško ne gledati u njezinom smjeru, sve će vam biti jasno kad vidite što ima na sebi!

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Sve je osvojio kao preslatki Jake iz hit-serije, ali najplaćeniju dječju zvijezdu danas je teško prepoznati

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS