u par poteza

RAZOTKRIVENE Trikovi slavnih ljepotica za instant mršavljenje

showbuzz DNEVNIK.hr

Svi žele lijepo ispasti na fotografijama, a kada je vaše lice svjetski poznato želite biti spremni u svakom trenutku.

Brojni poznati koriste blagodati moderne tehnologije kako bi u svakom trenutku mogli pripaziti na svoj imidž i biti u svojem najboljem izdanju. Aplikacije za uređivanje fotografija na pametnim telefonima su među najtraženijima, a s obzirom na to da svoje privatne fotografije sami odobravaju na svojim Instagram i Facebook profilima, zvijezdama se nerijetko dogodi da malo dorade svoje fotke kako bi izgledale bolje.

Khloe sama objavila fotke: Koja je PRIJE, a koja poslije Photoshopa?

Ipak, te korekcije ne ispadne uvijek savršeno, pa se posljedice mogu lako uočiti na pozadinama - poput vijugavih zidova, kosih pločica, zakrivljenih podova... sve kako bi silueta slavne zvijezde bila što tanja i zavodljivija. Naravno, kao i sa svakim alatom, može se zloupotrijebiti no ideja je u nekoliko poteza poboljšati svoju fotografiju.

App za instant mršavljenje

Među najpopularnijim aplikacijama koje koriste slavni su: Facetune, Beauty Mirror i Spring SkinneePix. Na taj način zvijezde izgledaju i do 5 kilograma mršavije, njihovi strukići su tanji, bedra tanja, stražnjice punije.... sve ono što žele mogu popraviti u nekoliko poteza.

Najslavnija korisnica je Kim Kardashian. Slavne obline često još više naglasi nekim efektom, a nerijetko zna i pretjerati. Sjećate se samo fotografije njezine stražnjice nakon vježbanja – strukić je tanji, no i pločice u kupaoni su naglo izgubile ravnotežu.

Među korisnicima se našla slavna manekenka Miranda Kerr - obline na fotografiji, a istih nema na paparazzo snimkama. Pod s desne strane nekako se nakosio...

Beyonce najčešće koristi aplikacije kako bi stanjila bedra, svoju slabu točku. Na fotografiji se vidi da su bedra tamnija, ali razotkrio ju je moditel koji je izgubio svoj oblik.

Lady Gaga koristi aplikaciju kako bi istaknula svoju mršaviju liniju. nekoliko ne puta našla na meti kako je premršava, kako se udebljala... I dok je na nekim fotkama potpuno prirodna, na drugima je vidno 'uža'.

A tu su i neuspješni potezi Lindsay Lohan - zid uz njezinu nogu je opasno zakrivljen. Očito. 

Ako i sami koristite aplikacije za 'instant mršavljenje', u redu ih je koristiti sve dok potpuno ne izmijenite svoj izgled - može se dogoditi da vas uskoro neće ni prepoznati na ulici. Koristiti s oprezom, i ne zaboravite da je prirodna ljepota na cijeni dana više nego ikad. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS