nije im išlo

Tajile su vezu prije svadbe, a sad se rastaju samo godinu dana otkako su izrekle sudbonsono ''da''

Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Caru Delevingne i Ashley Benson su paparazii uhvatili kako se ljube u londonskoj zračnoj luci 2018. godine, a vezu su potvrdile godinu kasnije.

Manekenka Cara Delevingne i glumica Ashley Benson navodno su se rastale nakon godinu dana braka.

Kako piše Daily Mail, djevojke su se razišle jer je njihova veza došla do svoga vrhunca.

Caru i Ashley su paparazii uhvatili kako se ljube u londonskoj zračnoj luci 2018. godine, no svoju vezu nisu potvrdile do godine kasnije. Djevojke su sudbonosno da izrekle u jednoj od kapelica u Las Vegasu, a vjenčao ih je imitator Elvisa Presleyja. Cijena intimne ceremonije iznosila je 245 britanskih funti, a zavjete su izmijenile pred najbližim prijateljima.

"Cara i Ashley su oduvijek imale svoje uspone i padove, no sada to njihova veza više nije mogla izdržati", rekao je izvor blizak paru. Manekenka je posljednjih nekoliko tjedana većinu vremena provodila u društvu Margaret Qualley i Kaije Gerber.

Delevingne je nekoliko mjeseci nakon što je potvrdila vezu istaknula kako nikada nije bila s nekim za koga se mora objašnjavati cijelom svijetu. Htjela je osobni život održati privatnim, no obzirom da se ona i supruga bave javnim poslom, to nije bilo moguće.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS