wow, kakva elegancija!

Rakitićeva supruga uživala u Splitu s prekrasnom sestrom, svi kažu da izgledaju kao blizanke!

Raquel Mauri Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Raquel Mauri lijepo vrijeme u Splitu odlučila je iskoristiti za šetnju sa sestrom. Za djevojke kažu da izgledaju kao da su blizanke.

Supruga Ivana Rakitića Raquel Mauri na društvenim mrežama pohvalila se fotografijama u posebnom društvu.

Naime, Splitom je prošetala sa sestrom Irene. Dame su nasmijano pozirale uz more.

Pohvale su pljuštale sa svih strana, a objavu im je komentirao i sam Ivan Rakitić, koji im je u komentarima ostavio nekoliko emotikona srca.

''Obožavam vašu povezanost'', ''Koje zgodne sestre, oduševljena sam kakav odnos imate. To je nešto najposebnije i najljepše što postoji'', ''Toliko ste lijepe'', ''Lijepo vam stoji Split'', ''One su pojam kako se sestra voli, pazi i čuva'', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja na Instagramu.

Podsjetimo, Rakitić je u srpnju postao novi igrač Hajduka, a kako je njegov doček u Splitu izgledao, pogledajte OVDJE.

Inače, Ivan je dosad s obitelji živio u Saudijskoj Arabiji, gdje je igrao za tamošnji klub Al-Shabaab, a nikada nije krio da mu je u privatnom i poslovnom životu najveća podrška supruga Raquel, s kojom ima dvoje djece - Altheu i Adaru.

Lijepa Raquel nedavno je zaplesala i na Shakirin hit, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nagla promjena na Maji Šuput sigurno će mnoge šokirati, ali šešir je ono čemu se treba diviti: ''Ovo ne vidimo često na televiziji!''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Kako izgleda sin najpoznatije splitske seke? Zbog njega se ovih dana u Splitu naveliko feštalo!

Dečko Milice iz Kumova podijelio je njihove rijetke zajedničke prizore, za romantičan video imao je sretan povod!

 

Neugodan trenutak između holivudskih diva proširio se internetom, tenzija je bila uočljiva: ''A samo joj je htjela pomoći...''

Ella Dvornik pokazala ogromnu transformaciju svog tijela: ''Svaki put kada mislim da nisam ništa napravila...''

Povezana vijest Celebrity Haris Džinović nije birao riječi za bivšu suprugu: "Nikad mi nije pomagala, napravila je 15 pita u životu"

Povezana vijest Celebrity Mali Marko ukrao je show u Supertalentu, sad je zvijezda društvenih mreža: ''Svaka čast tebi i roditeljima!''

 


 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS