Odali mu počast

Evo kako danas izgledaju djeca Michaela Jacksona: Brat i sestra obilježili 60. rođendan kralja popa

Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Paris i Prince Jackson na poseban su se način prisjetili preminulog oca Michaela Jacksona i proslavili njegov 60. rođendan.

Više od devet godina prošlo je od smrti nikad prežaljenog kralja popa Michaela Jacksona. Njegova su se djeca, 20-godišnja Paris 21-godišnji Prince Jackson, pojavila na crvenom tepihu i pozornici Mandalay Bay Resorta u Las Vegasu kako bi proslavili njegov 60. rođendan.

Oboje su bili odlično raspoloženi, Paris je ljubila brata u obraz i grlila, otkrivajući koliko su snažno povezani. Prince je neodoljivo podsjećao na oca, noseći crvenu jaknu sličnu kakvu je nosio i Michael u mnogim prilikima.

Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Na pozornici su održali zajednički govor posvećen Michaelu, a pokazali su i svoju izvedbu Michaelova slavnog "moonwalka", te primili nagradu koja mu je posthumno dodijeljena od strane dobrotvorne ogranizacije Elizabeth Taylor za borbu protiv AIDS-a.

Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Biti danas ovdje je vrlo inspirirajuće, jer naš je otac bo kralj popa i postigao je toliko toga. Učinio je puno za glazbenu industriju, a pokazao je puno suosjećanja za one kojima je pomoć uvijek trebala, uvijek je pokazivao svoju humanitarnu stranu", izjavio je mladi Prince.

Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS