Odao ju jedan detalj

Otkriveno kako je spremačica organizirala pljačku 60 milijuna dolara vrijednog nakita bogate nasljednice

Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Rumunjska spremačica pljačku je izvela sa svojim sinom i uzela bogatoj nasljednici Tamari Ecclestone stvari u vrijednosti od 50 milijuna funti.

Spremačicu Mariju Mester (47) policija je uhvatila 31. siječnja u zračnoj luci Stansted u Londonu, a na sebi je imala 18-karatne dijamantne naušnice Tamare Ecclestone (35) vrijedne 300 tisuća funti (oko 353 tisuće eura), piše britanski Daily Mail.

Rumunjka Mester opljačkala je Tamarinu londonsku kuću i uzela nakit u vrijednosti od 50 milijuna funti (oko 60 milijuna eura), a pomogao joj je njezin sin Emil-Bogdan Savastru (29). Oboje su optuženi za urotu skovanu radi provale i pljačke pred londonskim sudom Westminster Magistrates.

Nasljednica bivšeg vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea u vrijeme pljačke 13. prosinca bila je s mužem Jayem Rutlandom (38) na odmoru. Tamara je istaknula kako ju je pljačka njezine 70 milijuna funti vrijedne vile jako potresla. 

"Grupa pljačkaša provalila je u rezidenciju Tamare Ecclestone i ukrala stvari u vrijednosti od 50 milijuna funti. Radilo se mahom o novcu, nakitu i satovima", rekao je tužitelj Simon Arloff na londonskom sudu. Kod Savastrua su policajci pronašli i torbe marke Luis Vuitton slične onima koje su nestale iz Tamarina doma.

Dok je Master uhićena u zračnoj luci Stansted, njezina sina Savastrua policija je uhvatila na aerodromu Heathrow, odakle je htio otići u Japan. Pljačkaški dvojac suđenje će čekati u pritvoru, a odbacili su sve optužbe. Osim njih bila su uhićena dva muškarca, ali ih je policija pustila na slobodu do okončanja istrage.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS