prizori za pamćenje!

Supruga Ivana bila je Vidina najveća podrška tijekom avantura s Vatrenima, ali preslatki sin ukrao je srca svim Hrvatima!

Ivana Vida, David Vida na Svjetskom prvenstvu 2018. Igor Kralj/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Domagoj Vida oprostio se od hrvatske reprezentacije, a tijekom njegove karijere dobio je titulu kao jedan od omiljenih igrača Vatrenih.

Dokapetan Vatrenih Domagoj Vida oprostio se od igranja za hrvatsku reprezentaciju, o čemu je obavijestio predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Marijana Kustića i izbornika Zlatka Dalića, a potom se od javnosti i navijača oprostio prigodnim pismom objavljenim na službenoj stranici HNS-a.

Bio je član reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojila srebrnu medalju, a bio je i dio tima na Svjetskom prvenstvu u Katru kada je Hrvatska bila brončana. Na tom natjecanju nije zaigrao, kao ni na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, iako je bio ondje.

Najveća podrška na utakmicama mu je supruga Ivana Vida koja je često plijenila pažnju na nogometnim tribinama, ali ipak najslađa atrakcija bio nje njihov sin jedinac David. 

Kroz našu galeriju prisjetite se njihovih najboljih trenutaka.

Podsjetimo, Ivana, tada još Gugić, 2014. godine ponijela je titulu Kraljice Hrvatske, a u lipnju 2016. godine u Umagu se udala za Domagoja.

Par je tada bio u vezi 4 godine, a ljubav je planula tijekom jednog noćnog izlaska.

Par je u početku održavao vezu na daljinu jer je on igrao za Dinamo Kijev, a ona studirala u Zagrebu, no Ivana se brzo odselila svom odabraniku. Sinčić David stigao je u rujnu 2015. godine.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Mateo Kovačić pohvalio se kako uživa sa suprugom Izabel, a ona je pokazala poveći trudnički trbuh!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Franka Batelić podijelila dragocjene trenutke s obiteljskog ljetovanja, evo gdje ona i Ćorluka uživaju sa svojom dječicom

Povezana vijest Celebrity Evo kako je Mladen Grdović reagirao kad je saznao da je Rakitić potpisao za Hajduk, odmah je zapjevao i navijačku pjesmu!

Povezana vijest Celebrity Kći Mije Begović podijelila presladak prizor sa samozatajnim partnerom i novorođenom kćerkicom: "Naše prvo putovanje..."

Povezana vijest Celebrity Tko je zanosna supruga Ivana Rakitića? Za njezino srce nogometaš se morao jako potruditi, ali na prvi pogled je znao da je baš ona ta!

Povezana vijest Celebrity Pratitelj napao Nives Celzijus zbog raskošnih oblina u kupaćem, ali ona mu nije ostala dužna: ''Moja parola je...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS