Sretna vijest

Kraljevska obitelj oduševljena: stigle su bebe!

showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza od Monaka i princ Albert II. dobili su kćer i sina

Princeza od Monaka i princ Albert II. Postali su roditelji blizanaca. Princeza je rodila carskim rezom danas sina i kćer te tako postala majka po prvi puta, djeca dok princ Albert II. ima još dvoje iz prijašnjih veza. Prijestolje automatski preuzima dječak koji će imati titulu markiza, a dječak i djevojčica su prvi blizanci rođeni u kraljevskoj obitelji, no neće dijeliti prijestolje.

Već je objavila trudnoću, a kraljevsku obitelj sada čeka i dvostruko iznenađenje!

Da su istog spola na tron bi zasjelo dijete koje se prvo rodilo, a ovako automatski oca nasljeđuje sin. O tituli djevojčice tek se treba odlučiti. Naime, dječak će dobiti titulu markiza, a običaj je da drugi sin bude grof, no titulu grofice ponekad se može dati kćeri.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Još uvijek palača nije potvrdila vijest, no kada vijest bude službena, kraljevska vojska pozdravit će ih sa 42 pucnja topa, piše Daily Mail.

Par se vjenčao u srpnju 2011. na raskošnoj svečanosti u kneževskoj palači na kojoj je bilo osamstotinjak uglednih uzvanika, nakon nešto skromnijeg civilnog vjenčanja dan ranije u uskom krugu. Vjenčanje su putem televizije pratili brojni gledatelji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS