ide na bolje

Najtužnija princeza vratila se kući nakon što se mjesecima liječila, o novostima se oglasila i palača

showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Charlene vratila se u Monako, a palača je istaknula kako je spremna posvetiti se kraljevskim dužnostima.

Monegaška princeza Charlene vratila se kući nakon što se četiri mjeseca liječila u mentalnoj instituciji u Švicarskoj. 44-godišnja princeza ponovno je sa svojom obitelji, a vijest je prenio časopis People. Malo nakon službeno je o svemu obavijestila i palača u Monaku.

Istaknuli su kako je Charlene spremna nastaviti s kraljevskim dužnostima uz supruga princa Alberta i svoju djecu, blizance Jacquesa i Gabriellu. Palača dodaje kako je njezin povratak kući rezultat sjajne brige koju je imala u klinici, a sve su odobrili i njezini psihijatri.

Podsjetimo, princeza Charlene završila je na liječenju samo nekoliko dana nakon što se vratila u Monako svojoj obitelji od koje je bila razdvojena 10 mjeseci.

"Očito je bila iscrpljena, fizički i emocionalno. Bila je opterećena i nije se mogla suočiti sa službenim dužnostima, životom općenito, pa čak ni obiteljskim životom. To je svakako bio faktor, ali u ovom trenutku radije ne bih ništa više komentirao", izjavio je princ Albert prije nekoliko mjeseci.

Inače, o problemima u njihovu braku neprestano se šuškalo tijekom njezina boravka u Južnoafričkoj Republici i mnogi su sumnjali da mu se više neće vratiti, no on je te glasine uporno i oštro poricao, a ovih su se dana pojavile i glasine da joj veliku podršku pruža ruski milijarder Vladimir Doronin, koji je poznat i kao bivši zaručnik supermodela Naomi Campbell.

"Charlene i Vladimir su u kontaktu i provode puno vremena zajedno. Čini se da je u njemu pronašla oslonac tijekom svojih bračnih problema", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS