Opet nevolje?

A nedavno se činilo da ide na bolje: Princ Albert na tradicionalan bal stigao bez princeze Charlene

Princeza Charlene i princ Albert Profimedia 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Pinceza Charlene ponovno je sve zabrinula nakon što se nije pojavila na tradicionalnom ''Balu ruža'' i okupljanju cijele monegaške kraljevske obitelji.

Princeza Charlene u posljednje se vrijeme trudila pojavljivati na svim važnim monegaškim događanjima, a ona i suprug Albert čak su i razmijenili neočekivani poljubac pred fotografima za koji mnogi misle da je bio prisiljen, a ne prikaz međusobne ljubavi.

Međutim, najtužnija princeza ponovno je sve zabrinula jer se nije pojavila na tradicionalnom ''Balu ruža'' na kojem se i svake godine okuplja cijela monegaška kraljevska obitelj.

Princ Albert na okupljanje je stigao sa sestrom, princezom Caroline, a Charlene nije bilo ni traga. Društvo im je pravila njezina kći Charlotte Casiraghi, a u dvorani su bili i ostali kraljevski članovi obitelji.

''Bal ruža'' tradicionalno se održava još od 1954. godine kad je organizatorica i domaćin bala bila holivudska diva Grace Kelly. Bal često služi za okupljanje kraljevskih obitelji te poznatih osoba, a pažnju na balu uvijek je krala i poznata unuka Grace, Charlotte Casiraghi koja se 2019. godine udala za filmskog producenta Dimitrija Rassama.

Podsjetimo, Charlene i princ Albert vjenčali su se 2011. godine i zajedno imaju sedmogodišnje blizance Jacquesa i Gabrielle. Glasine o bračnim problemima prate ih od samog početka, jer je poznato da se Charlene udala u suzama, nakon što je doznala za Albertovo izvanbračno dijete, a zbog toga je prati nadimak najtužnije princeze na svijetu.

Charlene je četiri mjeseca provela na liječenju u Švicarskoj. Od obitelji je sveukupno bila razdvojena godinu dana, jer je prije toga osam mjeseci boravila u Južnoafričkoj Republici.

Rekla je kako je njezin oporavak bio dug i jako bolan, a sad je sretna što ponovno može provoditi vrijeme sa svojom obitelji.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Još jedna beba u kraljevskoj obitelji! Mlađa sestra Kate Middleton postala majka djevojčice

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Pogledajte prve fotografije Beckhamovih u Hrvatskoj: Victoria i David gliserom otplovili na nepoznatu lokaciju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS