Neočekivano!

Rijedak poljubac princa i princeze uz čije se ime godinama vežu tužne priče, jesu li ovime opovrgnuli sve teške glasine?

Princeza Charlene i princ Albert - 1 Profimedia 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Princeza Charlene i princ Albert krenuli su na svoje prvo službeno putovanje otkako se princeza vratila kraljevskim obvezama, a pao je i poljubac.

Princeza Charlene i princ Albert krenuli su na svoje prvo službeno putovanje otkako se princeza vratila kraljevskim obvezama, a s njima su bili i njihovi 7-godišnji blizanci.

Nakon izlaska iz aviona par je napravio i nešto što nikad nisu u javnosti, a mnogi pokušavaju dokučiti Charleninu reakciju.

Par se poljubio i zagrlio, a mnogi fanovi podijeljeni su između reakcije je li princeza bila sretna zbog ovog postupka ili je to bilo lice gađenja.

Par je posjetio ''Sailing the Sea of Science'' izložbu u Fram muzeju u Oslu, a u posjeti je s njima bio i norveški prijestolonasljednik princ Haakon.

Princeza Charlene prvi put je nedavno javno progovorila o svojem zdravstvenom stanju nakon što je četiri mjeseca provela na liječenju u Švicarskoj.

Od obitelji je sveukupno bila razdvojena godinu dana, jer je prije toga osam mjeseci boravila u Južnoafričkoj Republici, a sada je dala intervju za monegaške dnevne novine.

"Moje zdravlje je još krhko i ne želim brzati s ničim. Put do oporavka je bio dugačak, težak i jako bolan", izjavila je Charlene za Monaco-Matin.

"Kada sam se vratila doma svu svoju energiju sam preusmjerila na djecu, supruga i zdravlje jer su mi to prioriteti", dodala je te je porekla glasine o mogućem razvodu od princa Alberta i preseljenju u Švicarsku.

"Jako sam sretna što sam opet u Monaku sa svojom obitelji", istaknula je princeza koja se ovaj tjedan pojavila sa kćeri na svečanoj dodjeli modnih nagrada u Monte Carlu, a fotografiju s priprema objavila je na Instagramu.

Charlene i Albert vjenčali su se 2011. godine i zajedno imaju sedmogodišnje blizance Jacquesa i Gabrielle.

Glasine o bračnim problemima prate ih od samog početka, jer je poznato da se Charlene udala u suzama, nakon što je doznala za Albertovo izvanbračno dijete, a zbog toga je prati nadimak najtužnije princeze na svijetu.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Kate Middleton uskočila u uniformu vojnikinje, a onda pokazala i svoje zavidne vještine u nogometu!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Nikolina Ristović kćerkici posvetila emotivne objave i rastužila pratitelje: ''Pitala me hoću li otići?''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS