Nije joj lako

Princeza Beatrice u izlasku sa suprugom koji se vješto skriva od javnosti, a njihov obiteljski život zasjenio je skandal vezan uz pedofiliju

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi - 6 Profimedia 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Princeza Beatrice zablistala je na teniskoj utakmici na Wimbledonu u društvu supruga Edoarda Mapellija Mozzija koji se vješto skriva od javnosti.

Princeza Beatrice prisustvovala je zanimljivoj teniskoj utakmici na Wimbledonu, a u kraljevskoj loži zablistala je u kratkoj haljinici s cvjetnim dezenom.

Društvo joj je pravio suprug Edoardo Mapelli Mozzi koji je bio iznimno zgodan u bež sakou i tamno plavim svečanim hlačama.

Beatrice, deseta u nasljednom nizu za britansku krunu i najstarija kćer princa Andrewa i Sarah, vojvotkinje od Yorka, vjenčala se s grofom i trgovcem nekretninama Mapellijem Mozzijem u srpnju 2020.

"Njezino kraljevsko visočanstvo i dijete su dobro i par se raduje što će svoju kćer predstaviti njezinom starijem bratu Christopheru Woolfu", priopćila je palača.

Princeza Beatrice u tajnosti se vjenčala za talijanskog grofa i tajkuna, a bilo je to prvo tajno vjenčanje u britanskoj kraljevskoj obitelji u 235 godina. Beatrice i Edoardo vjenčali su se u dvorcu Windsor u srpnju prošle godine.

U rujnu prošle godine Beatrice je kraljici rodila 12. praunuče, kćerku Siennu Elizabeth.

Život princeze Beatrice proteklih je nekoliko mjeseci uznemirio skandal s njezinim ocem Andrewom koji je optužen za pedofiliju.

Virginia Roberts Giuffre podnijela je tužbu na okružnom sudu na Manhattanu u kojoj tvrdi da ju je princ seksualno zlostavljao u domu pokojnog pedofila Jeffreya Epsteina kada joj je bilo samo 17 godina. Optužbe protiv njega prvi put je u medijima iznijela još 2019. godine zbog čega je brzo postao najomraženija osoba u Velikoj Britaniji, a nekada se činilo kao da ima sve.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Preminuo poznati glumac koji nas je nasmijavao u filmu ''Sam u kući'', emotivnim statusom vijest objavila njegova sestra

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Naša glumica emotivno se prisjetila pokojne sestre na poseban dan: ''Brojim svaki tvoj rođendan...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS