Neki ozbiljni princ

Princ Harry viđen prvi put od intervjua kod Oprah, djelovao je potpuno drugačije od osobe na koju smo navikli

showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry je djelovao vrlo zabrinuto u svom prvom pojavljivanju u javnost nakon intervjua kojeg je sa suprugom Meghan Markle dao voditeljici Opri Winfrey.

Princa Harryja fotografi su prvi put uhvatili u javnosti nakon intervjua kojeg je prije dva tjedna sa suprugom Meghan Markle dao popularnoj voditeljici Opri Winfrey. Harry je tako otišao u ležernu vožnju električnim biciklom po kalifornijskom Montecitu, a u vožnji su ga pratili i zaštitari.

Harry je lice sakrio iza zaštitne maske, a imao je sunčane naočale i kapu te je jedva bio prepoznatljiv. Sudeći prema fotografijama, britanski princ nije bio previše dobre volje, a ozbiljan izraz lica odavao je zabrinutost. Fotografije možete pogledati OVDJE.

Odnosi između kraljevske obitelji narušeni su već godinu dana, otkako su Harry i Meghan odlučili napustiti svoje službene dužnosti, a sve je dodatno pogoršao intervju s Oprom u kojemu su iznesni neki šokantni detalji. Između ostalog Meghan ih je optužila za rasizam, otkrila detalje sukoba s Kate Middleton i svoje namjere da si oduzme život, a Harry je izjavio da se osjećao kao u zatvoru.

Kraljica Elizabeta nakon toga se očitovala službenom izjavom u kojoj je rekla da se osjeća jako zabrinuto zbog svega, dok je William pred novinarima izjavio da oni nikako nisu rasistička obitelj i da će razgovarati s bratom, što, čini se, nije prošlo u najboljem redu.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity S gubitkom majke koja je bila divna žena i glumica teško se nosi, a progovorio je i o trenucima nakon tragične nesreće

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS