nasmijani od uha do uha

Vesela fotka princa Williama s djecom sve je raznježila, nemamo ih često priliku vidjeti ovako opuštene!

Princ William s djecom Duke and Duchess of Cambridge/Instagram 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Princ William pozirao je sa sinovima Georgeom i Louisom te kćeri Charlotte povodom Dana očeva, a fotografija je obavljena na službenom Instagramu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea na Instagramu su čestitali Dan očeva fotografijom koja je raznježila fanove britanske kraljevske obitelji.

Ponosni tata princ William pozirao sa svojom dječicom, princezom Charlotte (7) te prinčevima Georgeom (8) i Louisom (4), a svi su se za fotografiju nasmijali od uha do uha.

S obzirom na to da ih javnost nema često priliku vidjeti ovako opuštene, fotka je odmah postala hit i u kratkom je roku skupila na stotine tisuća lajkova.

"Predivna obitelj", "Odlična fotka, hvala što ste je podijelili s nama", "Koliko veselja na jednoj fotografiji", redali su se pozitivni komentari uz brojne čestitke Williamu povodom Dana očeva.

I ovaj put je dio pažnje ukrao najmlađi Louis, koji je priredio pravi show na nedavnoj proslavi platinastog jubileja svoje prabake, kraljice Elizabete II., a tada se doznalo i da sedmogodišnja princeza voli glumiti šeficu svojoj braći.

Kate Middleton nije pozirala sa suprugom i djecom, no poznato je kako je zaljubljenica u fotografiju i često sama fotka svoju obitelj, pa je moguće je da je upravo ona i ovaj put bila iza objektiva.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Livakovićeva majka u kratkoj haljini pokazala vitke noge i zasjenila ostale uzvanike na sinovu vjenčanju

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Šime Vrsaljko na vjenčanje poveo Slovenku s kojom navodno ima kćer, a odale su ih društvene mreže

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS