Prvi put u javnosti

Ponosni tata: 'Na sreću, nalikuje na Kate i ima više kose od mene!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Trenutak kojeg je svijet čekao s nestrpljenjem se dogodio: novopečeni roditelji Kate i William se svijetu predstavili malenog princa od Cambridgea. William se našalio s novinarima...

Ispred bolnice St.Mary Kate, William i mali princ izišli su u 20 sati i 15 minuta, a uzbuđenje nisu mogli sakriti.

'On je veliki dečko, poprilično je težak. Još nismo smislili ime, ali budemo čim prije. Ovo je zapravo prvi put da ga stvarno vidimo kako spada, i da uživamo u zajedničkim trenucima. Na sreću, nalikuje na Kate i hvala Bogu, i ima više kose od mene. Podsjetit ću ga na kašnjenje kada bude stariji, jer znam koliko ste svi tu čekali. No sada je u redu, tako da i vi i osoblje u bolnici se mogu vratiti u normalnu. Mi sada pazimo na njega', poručio je William.

>> Napokon u javnosti: Prve slike Kate i Williama s princom!

'Ovo je jako emocionalno, stvarno poseban trenutak', rekla je ponosna mama Kate.

Budući prijestolonasljednik je bio ogrnut u bijelu dekicu iz koje je provirila glava i male ručice te uživao u naručju ponosnih roditelja. Kate i William su se uputili s malenim u Kensingtonsku palaču, gdje će provesti nekoliko dana s užim članovim obitelji. Već prije su Kate i William nagovijestili kako ne žele imati dadilju.

Podsjetimo, jučer popodne je dočekana vijest kako je Kate Middleton rodila sina, teškog 3,79 kilograma, nakon 10 sati trudova, u bolnici St. Mary.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS