Moraju krenuti dalje

Princ William i Kate Middleton oglasili se prvi put od ispraćaja kraljice, uputili su joj posljednju poruku

Princ William i Kate Middleton - 1 Profimedia 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Princ William i Kate Middleton oglasili su se nakon posljednjeg ispraćaja kraljice Elizabete II., evo kako su se oprostili od nje.

Princ William i Kate Middleton oglasili su se prvi put nakon posljednjeg ispraćaja kraljice Elizabete II.

Budući prijestolonasljednik i njegova supruga na službenom su profilu na Twitteru objavili crno-bijelu fotografiju vojnika koji nose kraljičin lijes, a uz to su napisali i prigodan opis.

''Zbogom Kraljici, majci, baki i prabaki'', pisalo je.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Vojvoda i vojvotkinja od Walesa jučer su se s ostatkom kraljevske obitelji oprostili od kraljice Elizabete II.

Cjelodnevni ispraćaj pratili su milijuni ljudi diljem svijeta, a kraljica je predvečer na privatnom pogrebu ispraćena na posljednji počinak u dvorcu Windsor.

William je uz brata, princa Harryja, hodao iza lijesa od Westminsterske opatije do Windsora, dok je Kate s djecom Georgeom i Charlotte te svekrvom i novom kraljicom Camillom putovala u automobilu iza kolone.

Kate je u Westminstersku opatiju, gdje je kraljica premještena za misu zadušnicu, stigla s djecom. Sa suprugom Williamom odlučila je kako njihov najmlađi sin, četverogodišnji princ Louis, neće prisustvovati sprovodu jer je premalen, dok smatraju kako su George i Charlotte dorasli tome, kako je otkrio izvor iz palače za Daily Mail.

Maleni princ i princeza najmlađi su članovi kraljevske obitelji koji su ikad sudjelovali u ovakvoj prilici te su, očekivano, svojim dolaskom privukli veliku pozornost javnosti.

Supruzi i djeci na misi zadužnici pridružio se i princ William.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Kamere zabilježile zanimljiv trenutak između princeze Charlotte i princa Georgea, pogledajte snimku koja je postala hit!

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Meghan Markle fotografi su uhvatili u trenutku koji je pokušala sakriti pod šeširom, no to joj ipak nije uspjelo

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS