snašao se!

Poznato je gdje je princ Harry boravio tijekom svog nedavnog posjeta Velikoj Britaniji: ''Većina je bila zapanjena...''

Princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Prilikom posjeta Ujedinjenom Kraljevstvu kako bi prisustvovao sprovodu svog tetka, princ Harry je prespavao u nekadašnjem domu svoje majke princeze Diane.

Princ Harry, vojvoda od Sussexa, posjetio je i prespavao u Althorp House, nekadašnjem domu i posljednjem počivalištu svoje pokojne majke, princeze Diane, tijekom svog zadnjeg posjeta Ujedinjenom Kraljevstvu, otkrili su britanski mediji.

Vojvoda od Sussexa boravio je kod svojeg ujaka Charlesa Spencera na imanju u Northamptonshireu poslije iznenadnog dolaska na sprovod svog tetka, lorda Roberta Fellowesa.

Na sprovodu lorda Fellowesa, supruga Dianine sestre Jane i nekadašnjeg tajnika kraljice Elizabete II. bio je i princ William, no svjedoci su izjavili kako braća nisu bila u kontaktu tijekom ceremonije.

"Većina ljudi bila je zapanjena Harryjevim dolaskom. Bio je u izvanredno dobrom raspoloženju - i moglo se reći da mu je bilo jako drago vidjeti sve. I bio je vrlo zadovoljan što je došao", riječi su jednog sudionika, a prenosi People.

Sprovod lorda Fellowesa održan je nekoliko dana poslije 27. obljetnice smrti princeze Diane, koja je tragično preminula u 36. godini života u prometnoj nesreći u Parizu.

Imanje Althorp House nalazi se na 52 kvadratna kilometara površine, a u vlasništvu obitelji Spencer je posljednjih 500-tinjak godina. Princeza Diana je živjela na njemu od razvoda svojih roditelja do 1981., kada se udala za tadašnjeg prijestolonasljednika Charlesa. Poslije smrti 1997. godine, Dianin lijes je postavljen u mauzolej na manjem otoku u sklopu imanja.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Kako je legendarni James Bond zaslužio titulu najvećeg holivudskog džentlmena? Ima 71 godinu, a žene ga i dalje obožavaju!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Harry i William opet su se sreli! Bliski izvori otkrili su kako je protekao ovaj nenadani susret posvađane braće

Povezana vijest Celebrity Samozatajni princ odrastao je u sjeni svog brata, sve dok njegov miran život nije uzdrmala velika tragedija

Povezana vijest Celebrity Bilman se javno našalio na račun Martine Tomčić, ona mu nije ostala dužna, a Maja Šuput požurila je obraniti kolegicu!

Povezana vijest Celebrity Preminuo je frontmen grupe Riblja Čorba, od njega su se oprostili kolege iz benda: ''Dragi naš Boki...''

Povezana vijest Celebrity Naša violončelistica uskočila je u badić pa raspametila obožavatelje isklesanim tijelom: ''Izgledaš kao djevojčica!''

Povezana vijest inMagazin Provjereno se vraća na male ekrane, a marljiva ekipa sa svojim pričama opet će promijeniti brojne živote - na bolje!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS