Službena objava

GOTOVO JE! Princ Harry službeno priznao vezu i obrušio se na zlostavljače svoje cure!

showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry pukao je i obrušio se na sve koji maltretiraju njegovu Meghan. Život joj se pretvorio u pakao.

Princ Harry potvrdio je vezu s američkom glumicom Meghan Markle. Potvrdio je to putem izjave koja je stigla službeno iz Kensingtonske palače, a tiče se medijskog maltretiranja njegove odabranice. Izjava navodi da su Mehgan i Harry u vezi nekoliko mjeseci te osuđuje medijski tretman kojem je izložena lijepa glumica. Iako princ rijetko poduzima ovakve korake, prošlog tjedna mu je prekipjelo, piše BBC.

Izjava tvrdi da je "njegova djevojka Meghan Markle izložena valu zlostavljanja i maltretiranja". Osudili su iz Kensingtonske palače činjenicu da je Meghan na naslovnim stranicama medija te da se o njoj ispod članaka ostavljaju seksistički i rasistički komentari. Njena majka je također na meti pa jedva uspijeva izaći iz kuće i obaviti dnevne obaveze, fotografi i novinari dežuraju danonoćno i ispred doma lijepe Meghan, pokušavali su ilegalno ući na njen posjed, a mediji svakodnevno maltretiraju i njenog bivšeg dečka, njene kolege s posla i sve prijatelje, svakog koga je ikad u životu Meghan voljela, svakog tko joj znači.

Rijedak je ovo potez kraljevske obitelji, koja je ovog puta stala uz djevojku. Ovakvom medijskom maltretiranju Meghan se nije nadala i očito ga ne može izdržati, iako je javno lice već godinama.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS