Nije sve bajno

Nevolje u raju? Princ Harry očajnički moli Meghan da potraže pomoć bračnog terapeuta

Meghan Markle i princ Harry(Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Izvor blizak kraljevskoj obitelji tvrdi da Meghan Markle i princ Harry imaju problema u braku pa će možda morati potražiti pomoć bračnog terapeuta.

Nakon šuškanja o ozbiljnom razdoru u britanskoj kraljevskoj obitelji te nakon snimki na kojima izgleda kao da princ Harry ignorira svoju suprugu Meghan, britanski tabloidi raspisali su se o šokantnom saznanju da Harry - želi posjetiti bračnog terapeuta!

Iako na javnim događanjima zrače srećom i zaljubljeno se gledaju, izvori bliski paru tvrde da se radi samo o dobro uigranoj predstavi, a da je stvarnost zapravo potpuno drugačija. Naime, nakon godine dana braka i rođenja prvog djeteta, čini se kako su golupčići Meghan i Harry pred prvim pravim izazovom bračnog života. 

Što se krije iza cijele drame?

Navodno je Meghan na rubu živčanog sloma zbog medijske hajke koja ju prati od kada je postala članica kraljevske obitelji, a Harry je ozbiljno zabrinut za nju. Meghan su mediji tako okrivili za zahlađenje odnosa između Harryja i njegovog brata Williama, a pričalo se i o svađi s Kate Middleton. 

Iako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa do sada uspješno ignorirali te tvrdnje, postaje im sve teže. Zbog toga i među supružnicima dolazi do sve češćih trzavica, pa je Harry predložio da potraže pomoć bračnog terapeuta, tj. odu na bračno savjetovanje. 

"Harryju je terapija u prošlosti pomogla, pa vjeruje da bi dobro došla i Meghan prije no što bude prekasno", otkrio je prijatelj para. 

Posebno važan izvor stresa u njihovim životima je i Meghanina stalna želja da prkosi protokolima i radi stvari na svoj način. Ona smatra da su tradicije kraljevske obitelji zastarjele, no nije naišla na odobravanje u tom pogledu. 

Harryjevi bliski prijatelji navodno su jako zabinuti za njega, jer je u posljednjih godinu dana "potonuo". Ne smije se kao nekada te je izgubio "životnu iskru", umoran je od svega pa stoga misli da i njemu i njegovoj supruzi ne preostaje ništa drugo no prepustiti se u ruke terapeuta. 

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Milijarder se prošetao s 45 godina mlađom ženom, mnogima je u oko upao problem s kojim se mučio

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS