Opet bez Meghan?

Princ Harry ponovno posjetio London, zna se i koji je bio razlog njegova kratkog boravka ondje

Princ Harry Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Princ Harry protekla dva tjedna provodi na službenom putu, gdje sudjeluje na raznim panelima, a supruga Meghan Markle ostala je kod kuće.

Odbjegli član britanske kraljevske obitelji, princ Harry, vratio se u London nakon duljeg vremena. Jedan od razloga nije posjet ocu, kralju Charlesu, nego dodjela nagrade WellChild Awards za najhrabriju britansku djecu. Nekoliko sati nakon dodjele 40-godišnji princ otputovao je u Lesoto zbog potreba svoje humanitarne organizacije Sentebale.

Britanski mediji izračunali su da mu je to deseti angažman u samo dvanaest dana, a sve je odradio bez prisutnosti supruge Meghan Markle. U niti dva tjedna Harry je boravio nekoliko dana u New Yorku zbog sudjelovanja u panelima i na koncertu, gostovanja u emisiji "Jimmy Fallon Show" i posjeta studiju za tetoviranje, a potom je u nekoliko dana promijenio još dva kontinenta. 

Prema mišljenju kraljevskog stručnjaka Richarda Fitzwilliamsa, to bi se moglo protumačiti kao znak povratka starog Harryja, nakon što se prikazao u najboljem svjetlu.

Međutim, s Fitzwilliamsovim mišljenjem ne bi se složila stručnjakinja za govor tijela, o čemu se možete prisjetiti OVDJE.

Je li razlog Meghanina izbivanja moguća istraga njihove fondacije, otkrijte OVDJE.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Dalibor Matanić prvi put u javnosti nakon afere koja je šokirala Hrvatsku, njegov izraz lica otkriva kako se zbog svega osjeća

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Tereza Kesovija završila u bolnici, otkrila što se dogodilo: ''Nisam u stanju puno objašnjavati...''

Tko je markantni Crnogorac koji će održati pet koncerata u Lisinskom u samo mjesec dana?

Victoria i David i nakon 25 godina idu na spojeve, a evo što je za nju najmoćniji završni dio pripreme!

Povezana vijest Celebrity Slavonac iz Supertalenta zasjeo je na prvo mjesto na YouTube trendingu: ''Stvorio je pjevačicu koje nema!''

Povezana vijest Clubzone Svjetlo dana je ugledao spot za novu Massimovu pjesmu: ''Odlučili smo zatvoriti krug''

Žena mačka snimljena u izlasku s 21 godinu mlađim zaručnikom, a paparazzo fotke opet su potvrdile ono što ona negira!

Prepoznajete li ovu zvijezdu iz 90-ih? Glumio je u kultnoj seriji koja se i danas reprizira!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS