je li moguće razdvajanje?

Što se krije iza navodne bračne krize Meghan Markle i princa Harryja? Izvori tvrde da je ovo razlog tenzija!

Meghan Markle, princ Harry Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Strani mediji pišu da princ Harry i Meghan Markle proživljavaju bračnu krizu, navodno je poznat i razlog neslaganja.

Princ Harry i Meghan Markle nisu baš u najboljim odnosima.

Kako piše RadarOnline, bračni par proteklih je tjedana u krizi, a tome doprinose i njihova posljednja javna pojavljivanja, na koja su išli jedno bez drugog.

Upućeni tvrde da je vojvotkinja od Sussexa kriva jer se Harry osjećao kao rezerva tijekom njihovih nedavnih putovanja u Nigeriju i Južnu Ameriku.

Umjesto da bude u sjeni, Harry je tada zakoračio u središte pozornosti i krenuo na nekoliko soloputovanja i nastupa.

Prema informacijama Daily Maila, Meghan je počela biti frustrirana Harryjevim sudskim parnicama u Ujedinjenom Kraljevstvu, tužbama u vezi sa skidanjem sigurnosti. Istodobno Harry, koji je cijeli život proveo pred kamerama i fotografskim aparatima, ne želi da njihova djeca Archie (5) i Lilibet (3) budu fotografirana, dok Meghan preferira da im se dozvoli pohađanje lokalnih događanja.

Međutim, izvori bliski 40-godišnjem princu tvrde kako Harry pokušava izgraditi novi imidž, zbog čega se tih deset angažmana u dva tjedna mogu gledati kao kraljevska kampanja.

Njihovi fanovi nadaju se kako je ovo samo prolazna situacija, a svi s nestrpljenjem čekaju njihov novi zajednički izlazak.

Inače, par je pod istragom američkih poreznika, a zbog čega, otkrijte OVDJE.

I dalje ne prestaju curiti informacije o odnosu Meghan prema osoblju njihove kuće u Montecitu, a što se sve tvrdi, saznajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ella Dvornik pokazala ogromnu transformaciju svog tijela: ''Svaki put kada mislim da nisam ništa napravila...''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Kako izgleda sin najpoznatije splitske seke? Zbog njega se ovih dana u Splitu naveliko feštalo!

Povezana vijest Celebrity Princ Harry ponovno posjetio London, zna se i koji je bio razlog njegova kratkog boravka ondje

Povezana vijest Zanimljivosti Meghan i Harry pod istragom! Čeka se njihovo očitovanje, ovime su samo dodatno potaknuli šuškanja

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS