Pokušali su se sakriti

Daleko od kraljevskog glamura: Teško je prepoznati omiljeni par u rijetkom pojavljivanju u javnosti

showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle snimljeni su tijekom šetnje u Beverly Hillsu u potpuno ležernim izdanjima.

Otkako su u ožujku ove godine napustili kraljevski život i preselili u Los Angeles, princa Harryja i Meghan Markle sve se rjeđe može vidjeti u javnost i žive puno privatnije nego prije svega devet mjeseci.

Osim što ih više nemamo priliku gledati na kraljevskim događajima, nisu primorani ni poštovati stroga kraljevska pravila odijevanja, što su oboje, očigledno, jedva dočekali.

Harry i Meghan uhvaćeni su ovog tjedna tijekom šetnje u Beverly Hillsu za koju su oboje složili posve ležerne outfite, a fotke je objavio Page Six.

Meghan se zabundala u zimsku jaknu koju je iskombinirala s običnom crnom majicom, trapericama i visokim čizmama, a pokušala se sakriti ispod sunčanih naočala, kape i zaštitne maske. Harry je za šetnju obukao samo sivu majicu i traperice, te je na glavu stavio šiltericu.

Daleko od kraljevskog glamura, slavni par je gotovo neprepoznatljiv, no i dalje ne uspijevaju pobjeći paparazzima koji ih i u SAD-u prate u stopu.

A iako izbjegavaju svečane i skupe toalete, još uvijek ih mogu priuštiti jer, iako su se odrekli kraljevskog života, i dalje koriste svoju slavu kako bi vodili lagodan život.

Tako su ove godine već potpisali milijunske ugovore s Netflixom i Spotifyem, a nedavno su osnovali i vlastiti produkcijsku tvrtku Archewell Audio.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS