Seoba Sussexa

Kraljevska obitelj planira Meghan i Harryja "deložirati" u Afriku nakon rođenja djeteta?

Meghan Markle i princ Harry (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Govorka se da će se Meghan Markle i princ Harry odvažiti na još jednu veliku životnu promjenu - selidbu u Afriku.

Govorkanja o postojanju ozbiljnog obiteljskog razdora u britanskoj kraljevskoj obitelji sve više imaju smisla.

Šuška se da će Meghan i Harry nakon rođenja njihova prvog djeteta, čiji se dolazak na svijet očekuje svakog časa, preseliti ne samo u drugu palaču ili okrug od ostatka obitelji već će - napustiti kontinent! 

Britanski tabloidi tako su objavili priču da će Meghan i Harry potencijalno napustiti Veliku Britaniju i oko pola godine stanovati u Africi. 

Kraljevski dvor navodno priprema "internacionalni" diplomatski posao za Sussexe zbog kojeg bi pred njima mogla biti selidba u Afriku. 

"Cijela stvar je još u povojima, ali plan je da se pronađe način kako najbolje iskoristiti njihove sposobnosti i međunarodni utjecaj, najvjerojatnije u Africi", rekao je tajni izvor.

Ipak, do selidbe neće doći prije 2020. kako bi se rutina obitelji mogla barem malo ustaliti nakon što dočekaju svoje prvo dijete. Također, ostaje nejasno u kojoj bi točno zemlji kraljevski par trebao živjeti, jer postoji više opcija. Navodno je jedna od vjerojatnijih mogućnosti Južnoafrička Republika.

"Ideja je da par u Africi na godinu provede tri do četiri mjeseca te da tamo rade i da od tamo putuju", rekao je izvor iz kraljevske obitelji.

Pretpostavlja se da ukoliko do selidbe doista dođe, da će Meghan i Harry u Africi biti ambasadori Velike Britanije i da će se baviti dobrotvornim radom.

Podsjetimo, princ Harry je vrlo vezan uz Afriku, pa je tako na jedno od prvih zajedničkih putovanja Meghan odveo na safari.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Ecija Ojdanić oprala terasu u badiću i gumenim čizmama te pokazala da je u formi života

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS