Opet iznenadili

Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna

showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle odlučili su se potpuno povući s društvenih mreža jer se nisu mogli nositi s golemom količinom uvreda koje su dobivali.

Godinu dana nakon što su šokirali javnost objavom da se povlače s kraljevskih dužnosti, princ Harry i Meghan Markle ponovno su donijeli odluku koja je iznenadila sve.

Nekoć omiljeni kraljevski par odlučio se potpuno povući sa svih društvenih mreža jer se nisu mogli nositi s golemom količinom uvreda koje su dobivali, prenosi Daily Mail.

Harry i Meghan prestali su objavljivati na Sussex Royal Instagram i Twitter profilu kada su odrekli kraljevskih titula, a sada je izvor blizak paru za Sunday Times potvrdio kako više neće koristiti društvene mreže ni za promociju svoje humanitarne organizacije Archewell Foundation kao ni u privatne svrhe.

Par je u nekoliko navrata pričao o svojem iskustvu s online zlostavljanjem, no svejedno su nastavili koristiti društvene mreže kako bi promovirali svoje nove pothvate, uključujući podcast na streaming servisu Spotify s kojim su krajem 2020. godine sklopili ugovor. Par je prošle godine potpisao i ugovor s Netflixom od 100 milijuna funti.

Harry i Meghan s uvredljivim komentarima na društvenim medijima susreli su se dok su još bili na kraljevskim funkcijama, no tada nisu mogli povući svoje službene profile s Instagrama i Twittera jer ih imaju i ostali članovi kraljevske obitelji.

U svojoj posljednjoj objavi na profilima Sussex Royal napisali su: "Kao što svi možemo osjetiti, svijet se trenutno čini izvanredno osjetljiv. Da, uvjereni smo da svaki čovjek ima potencijal i priliku učiniti razliku - što je trenutno vidljivo diljem svijeta, u našim obiteljima, zajednicama i onima koji su na prvoj fronti - zajedno možemo podići jedni druge kako bismo u potpunosti postali svjesno tog obećanja."

Harry i Meghan odstupili su s kraljevskih dužnosti prije godinu dana nakon čega su sa sinom Archiejem započeli novi život u Kaliforniji. Kraljevski status nastavili su koristiti kako bi ostvarili suradnje koje su im donijele golemu zaradu, a proživjeli su i jednu tragediju o kojoj su progovorili u studenom prošle godine. U priopćenju koje je objavio New York Times Meghan je otkrila da je u srpnju doživjela pobačaj, a o svemu je progovorila i u CNN-ovoj emisiji "Heroes: All-Star Tribute" sredinom prosinca.

Otkako su se odselili u SAD, par se nije vidio s Harryjevom obitelji, a navodno bi se s njima trebali ujediniti na ljeto povodom proslave stotog rođendan njegova djeda princa Philipa i na otkrivanje kipa u čast njegove i Williamove pokojne majke, princeze Diane. 1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Zanimljivosti Sjećate se preslatke djevojčice iz filma na koji smo svi plakali? Evo kako danas izgleda miljenica publike koja je sve osvojila

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS