"Ovo je Megxit"

Javnost se okomila na Meghan i Harryja, slavni Britanac nazvao ih klaunovima: "Žele biti novi Kardashiani''

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle glavna su tema društvenih mreža, a na njih se okomio i slavni Piers Morgan.

Vijest o napuštanju kraljevskih dužnosti koju su princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle objavili na društvenim mrežama izazvala je pravu nevjericu.

Njihov potez, koji je već dobio naziv "Megxit", podijelio je mišljenja njihovih obožavatelja. Jedan dio opravdava njihov potez, dok ih drugi poprilično kritizira i ne odobrava to što rade.

"Meghan Markle uništila je princa Harryja. Sada ga odvaja od njegove obitelji", "Harry se brine o Meghan. On ju samo želi zaštiti, pamti način na koji je izgubio majku, ne želi da tako izgubi i suprugu", "Harry i Meghan ne moraju biti u kraljevskoj obitelji, mogu i sami opstati. Čine se sretni zajedno i zašto bi se ograničavali kraljevskom tradicijom kada mogu živjeti kako god žele", " Naprijed, Meghan i Harry", "Harry će shvatiti da je pogriješio", "Što Meghan želi, Meghan i dobije", neki su od podijeljenih komentara koji kruže društvenim mrežama.

Slavni britanski voditelj Piers Morgan okomio se na Meghan i javno ju optužio za raspad kraljevske obitelji.

"Ljudi kažu da sam prekritičan u vezi s Meghan Markle, ali ona je odustala od svoje obitelji, od oca, od većine svojih starih prijatelja, odvojila je Harryja od Williama i sada ga odvaja od kraljevske obitelji", napisao je Piers na Twitteru.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Dodao je i da je u svoje vrijeme vidio dosta nepoštivanja kraljevske tradicije ali da takvu čistu arogantnost i pohlepu nije susreo te ih nazvao klaunovima, a usporedio ih je i s najpoznatijom reality obitelji na svijetu.

"Ako žele biti novi Kardashiani, tretirat ćemo ih kao nove Kardashiane", zaključio je Piers.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Iako više neće biti na teret poreznih obveznika, Harryju i Meghan smiješe se milijuni: "Samo im je nebo granica"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS