kraj jedne ere

Posljednja kraljevska objava: Princ Harry i Meghan Markle oprostili se s fanovima i zahvalili svima na podršci

showbuzz DNEVNIK.hr

"Hvala cijeloj ovoj zajednici za podršku, inspiraciju i predanosti prema svemu dobrome u svijetu", napisali su princ Harry i Meghan Markle u svojoj posljednjoj objavi na Instagram profilu Sussex Royal.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u ponedjeljak su podijelili na svom službenom profilu na Instagramu posljednju objavu prije nego što i službeno završi njihova kravljevska dužnost.

"Hvala cijeloj ovoj zajednici za podršku, inspiraciju i predanosti prema svemu dobrome u svijetu", napisali su princ Harry i Meghan Markle u svojoj posljednjoj objavi na profilu Sussex Royal. Fanove su potaknuli da ostanu jaki i pozitivni u vrijeme pandemije koronavirusa prije nego što okrenu novu stranicu u svom životu.

Harry i Meghan su početkom ove godine objavili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti, a svoje kraljevske titule više neće smjeti koristiti nakon 1. travnja ove godine. Nakon dugotrajnih pregovora s kraljevskom obitelji, otkriveno je kako su se na taj korak odlučili nakon što je princ shvatio da Meghan u Velikoj Britaniji ne bi nikada dobila pravu priliku. Ranije su u javnost izašle informacije kako se kraljevski par odlučio preseliti u Kanadu kako bi sina Archieja zaštitio od negativnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Nakon što su jedno vrijeme živjeli u Kanadi, kraljevski par se preselio u Los Angeles, rodni grad Meghan Markle. Tamo će Markle lakše ganjati glumačku karijeru koju je ostavila zbog kraljevske obitelji, a tamo živi i njezina majka Doria.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Zanimljivosti Ženama diljem svijeta slomio je srce kad je priznao da je gay, a prošao je kroz pakao zbog prevelike slave

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS