Dobro se snašli!

Maleni prinčevi George i Louis sa sestrom Charlotte ukrali show na prabakinoj proslavi, pogledajte kako se zabavljala slatka ekipa!

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis ukrali su show na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Djeca princa Williama i Kate Middleton postali su glavne zvijezde ceremonije "Trooping The Color" nakon što su se provozali u kraljevskoj kočiji na početku proslave platinastog jubileja njihove prabake, kraljice Elizabete.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis pridružili su se vojvotkinji od Cambridgea i vojvotkinji od Cornwalla dok su sudjelovali na Paradi konjičke garde, a čini se da su u tome stvarno uživali. 

Sedmogodišnja princeza Charlotte izgledala je jako elegantno u plavoj haljini, s kosom upletenom u pletenicu s odgovarajućom vrpcom, dok je njezin godinu dana stariji brat princ George za tu priliku odjenuo tamno odijelo s odgovarajućom plavom kravatom.

Veliku pažnju privukao je i četverogodišnji princ Louis, koji je zapravo ukrao show odjeven u maleno mornarsko odijelo, a djelovao je kao da ni sam ne vjeruje da gleda tisuće Britanaca koje su se okupile na proslavi i koje su ih srdačno pozdravljale.

"Pogledajte ove boje i sve zastave!", poručila im je Kate Middleton kada su se pojavili, prenosi Daily Mail.

Prema pisanju britanskih medija, mladi prinčevi i princeza danas bi se prvi put trebali sresti sa svojim rođacima Lilibet, koja uskoro slavi prvi rođendan, i trogodišnjim Archiejem, a koji su iz Kalifornije u London stigli zajedno sa svojim roditeljima, princem Harryjem i Meghan Markle.

Oni bi paradu trebali pratiti s balkona palače i njihovo se pojavljivanje iščekuje s velikim nestrpljenjem.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Ovako je izgledao dok je bio žena i nosio haljine, ali tad se nije dobro osjećao, evo kako izgleda kao muškarac!

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Tomislav iz Survivora ispričao nam je kako ga je preveslala naša poznata pjevačica: "Neka joj bude"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS