tuga i suze zbog prabake

Dan sprovoda kraljice Elizabete za princa Georgea nije bio nimalo lak, evo kako je podnio taj događaj

Princ George Jane Barlow/Press Association/Pixsell 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Princa Georgea pogodila je smrt njegove prabake, kraljice Elizabete II., i na posljednjem ispraćaju nije uspio zadržati suze.

Princ George prisustvovao je posljednjem ispraćaju svoje prabake, kraljice Elizabete II., koja je preminula u 97. godini.

Njegovi roditelji princ William i Kate Middleton odlučili su da su devetogodišnjak i njegova mlađa sestra, sedmogodišnja princeza Charlotte, dorasli tome, dok četverogodišnji princ Louis nije bio na sprovodu jer je još premlad.

Za princa Georgea ovaj dan nije bio nimalo lak i fotografi su ga nekoliko puta ulovili s tužnim izrazom lica, a tijekom mise u Westminsterskoj opatiji snimljen je i kako briše suze.

Uplakanog Georgea utješila je njegova prateta Sophie Wessex, koja ga je zagrlila prilikom izlaska iz crkve.

George i Charlotte do crkve su došli automobilom sa svojom majkom Kate i Camillom Parker Bowles, novoimenovanom kraljicom pratiljom. Tijekom mise im se pridružio i princ William, a sjedili su u prvom redu, pokraj kralja Charlesa III.

Mali princ i princeza na sprovodu su bili u posebnom fokusu javnosti, pa su kamere zabilježile i trenutak kada je Charlotte objašnjavala Georgeu da se treba pokloniti kraljičinu lijesu koji je prolazio pored njih.

Inače, George je sada drugi u redu za kraljevski tron, nakon svojeg oca Williama, a Charlotte je treća.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nives Celzijus u bijeloj pripijenoj haljini pokazala i više nego što je trebala, jedan detalj posebno se isticao

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Influencerica iznenadila šokantnim informacijama o slavnom pjevaču: Tvrdi da su imali aferu, a onda joj je javio da čeka dijete sa suprugom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS