Bio je oduševljen

Princ George je rođen da postane kralj, no njegova strast bi ga mogla odvesti u drugačije vode

Princ George - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Princ George neće morati služiti u britanskim oružanim snagama, no prije stupanja na prijestolje, mogao bi se naći u veoma zanimljivom poslovnom poduhvatu.

Britanski mediji objavili su kako jedan od njihovih najdražih članova obitelji - 11-godišnji princ George neće trebati služiti u oružanim snagama Ujedinjenog Kraljevstva. 

I dok je veoma moguće kako neće trebati ići stopama svog oca Williama i strica Harryja, George bi se prije dolaska na prijestolje mogao okušati u nečem sasvim drugačijem.

Prilikom posjete Wiveton Hall Cafe zajedno s majkom Kate, 11-godišnji drugi u nizu nasljedstva za britansku krunu se oduševio pizzom iz krušne peći da se zavjetovao kako će jednoga dana raditi u tamošnjoj kuhinji.

Vlasnik Desmond MacCarthy izjavio je za britanske medije kako je tijekom razgledavanja krušne peći George oduševljeno rekao: "To ću ja raditi kada odrastem".

Ovo nije prvi puta da se spominje Georgeova strast za pizzom. Kate Middleton je prije šest godina na jednom skupu otkrila kako on i njegova dvije godine mlađa sestra Charlotte vole raditi pizzu.

Na Georgeovu žalost, svoj zanat u pravljenju pizza neće moći u potpunosti ispeći u Wiveton Hall Caffe, koji se zatvara idućeg mjeseca poslije 17 godina rada.

Ukoliko njegov san o kuharstvu propadne, George uvijek može postati pilot, o čemu više pročitajte OVDJE.

Njegov otac, princ William nedavno je otkrio oko čega se George svađa s mlađom sestrom i bratom. Koji je razlog, saznajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zanosna Lile novom fotkom nadmašila je i samu sebe, pokazala je i ono što ne treba: "Goriš!"

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Nekad i sad Gledateljima je najpoznatija po ulozi u seriji koja se godinama prikazuje, a evo kako izgleda izvan malih ekrana!

Zvijezda "The Officea" otišla na rutinski pregled i šokirala liječnike: "Da sam čekala šest mjeseci..."

Maja Šuput htjela se pohvaliti šminkom i frizurom, ali raskopčana košulja zasjenila je ovaj njezin plan!

Povezana vijest Celebrity Širi se bizarna snimka Justina Biebera i P. Diddyja, fanovi su šokirani onim što posrnuli reper radi: ''Je li moguće?''

Povezana vijest Celebrity E sad je sigurno! Ovim je detaljem Janko Popović Volarić svima odgovorio na pitanje je li u braku

Kviz: Provjerite koliko ste dobro upoznali likove iz serije ''U dobru i zlu''!

Sve je drugo postalo nebitno kad se ona skinula u bikini! Ovi prizori objašnjavaju zašto je vrlo tražena u svojoj industriji

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS