Teška situacija

Princa Charlesa vrijeđaju postupci Meghan i Harryja, evo što im najviše zamjera, a kakvi su njihovi planovi

Prince Charles Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Princu Charles cijela situacija s Meghan Markle i princem Harryjem jako teško pada.

Princ Charles povrijeđen je i zbunjen ponašanjem Meghan Markle i princa Harrya.

Princu je cijela situacija vrlo bolna te je zbunjen njihovim postupcima te odlukom da se neće susresti s kraljevskom obitelji iako trenutno borave u Velikoj Britaniji, piše Daily Mail.

Oni koji poznaju princa od Walesa kažu da je bio povrijeđen riječima i postupcima svog sina i snahe, koji su više puta kritizirali kraljevsku obitelj.

Izvori kažu da 73-godišnjaku nedostaju njegov sin, snaha i unučad te da je žalio jer se nije družio s njima nakon platinastog jubileja.

Napetosti su dodatno podignute prošli tjedan nakon intervjua u kojem je Meghan sugerirala da su ona i Harry bili prisiljeni preseliti se preko Atlantika jer postojanjem remete dinamiku hijerarhije što je duboko uvrijedilo članove Windsora.

Govoreći za američki časopis The Cut, također je rekla i da je njezin suprug izgubio oca, a izvori bliski paru kažu da se to ne odnosi na princa Charlesa, već na njezino otuđenje s vlastitim ocem.

Velike tenzije bile su i ovog tjedna jer se očekivao dolazak Meghan i Harryja u Veliku Britaniju. Sussexovi su stigli, a odsjest će na imanju koje je udaljeno samo petnaestak minuta hoda od princa Williama i Kate. S kraljevskom obitelji se ipak neće susresti, a nije poznato hoće li napraviti iznimku i posjetiti kraljicu.

PR stručnjak rekao je kako bi Meghan ovaj posjet mogla iskoristiti kao dobru promidžbu pa su se svi pribojavali kako će povratak proći.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Zgodna brineta koja javno i otvoreno priča o seksualnom životu pokazala je skoro sve u prozirnoj haljini!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Srpska manekenka šokirala posljedicama ugradnje silikona u usne, ovako je izgledala prije, sad žali zbog svega: ''Unakazila sam se''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS