Dinastija na okupu

Objavljena povijesna fotografija kraljevske obitelji prije proslave rođendana sa 600 uzvanika

Princ Charles (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Princ Charles navršava 70. godina.

Sa smiješkom na licu princ Charles pozirao je povodom 70. rođendana koji danas slavi u društvu svoje dinastije, dvaju sinova i dviju snaha, troje unuka i supruge.

Povijesna fotografija snimljena je još tijekom rujna u vrtu kraljevske rezidencije Clarence House, no objavljena je tek sada.

Budući kralj na fotografiji u krilu drži najstarijeg unuka, 5-godišnjeg princa Georgea, okružen ostalim članovima najuže obitelji.

Prema navodima kraljevskog pomoćnika, cjelodnevno fotografiranje pretvorilo se u jedan sretan, obiteljski dan.

"Jasno da su se najmlađi najviše zabavili i da su vrlo bliski s djedom. Jako im je posvećen", otkrio je pomoćnik.

Princ Charles inzistirao je na tome da dan prođe kao i svaki drugi te da svi članovi obitelji rade normalno i izvršavaju svoje svakodnevne obveze.

Održat će dva sastanka u kraljevskoj rezidenciji, a popodne će biti prisutan u rezidenciji Spencer na čajanci sa suprugom i 70 inspirirajućih ljudi koji također danas slave svoj 70. rođendan. Među gostima će se tako naći brojni volonteri iz dobrotvornih organizacija kao što su The Prince’s Trust, The Silver Line i Barnardo’s.

Kraljica večeras organizira privatnu proslavu u Buckinghamskoj palači za više od 600 uzvanika u čast proslave sinova rođendana.

Charlesu je povodom rođendana pripala čast uređivanja posebnog izdanja magazina Country Life. U njemu princ William otkriva kolika je očeva strast prema prirodi, a princ Charles osvrnuo se i na svoj veliki jubilej.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Glumac se vratio u požarom uništeni dom, zatekao ga je strašan prizor: ''Ovo je od njega ostalo''

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Nekad je zavodila Brada Pitta i osvajala osmijehom: Zvijezdu legendarnog filma teško ćete prepoznati...

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS