nije mogao zadržati suze

Dirljiv prizor princa Charlesa dok je sa suprugom gledao kako su građani odali počast njegovu ocu Philipu

showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Charles i njegova supruga Camilla prošetali su pokraj tisuće buketa, pisama i crteža koje su građani ostavili u čast pokojnom princu Philipu, koji je umro 9. travnja u 100. godini života.

Princ Charles (72) i njegova supruga Camilla (73) prošetali su u blizini Buckinghamske palače kako bi vidjeli kako su obožavatelji kraljevske obitelji odali počast njegovu ocu, princu Philipu, koji je preminuo 9. travnja. 

Bio je to prizor koji rijetko koga ne bi dirnuo jer je Charles zaplakao i gledao prema nebu nakon što je vidio tisuće buketa, pisama, crteža, fotografija, pa čak i vojni autić. 

Sve to su građani ostavili kod vrata Buckinghamske palače, a osoblje premjestilo u privatne vrtove kod Marlborough House, gdje je sjedište fondacije Commonwealth. 

"Princ od Walesa i vojvotkinja od Cornwalla posjetili su vrtove Marborough House kako bi vidjeli cvijeće i ostale stvari koje su ostavili pripadnici javnosti u spomen na vojvodu od Edinburgha. Cvijeće i poruke sućuti koji su bili kod Buckinghamske palače i unutar kraljevskih parkova premješteni su u privatne vrtove kod Marlborough House", rekao je glasnogovornik kraljevske obitelji. 

Inače, posljednji ispraćaj princa Philipa biti će održan u subotu 17. travnja s početkom u 15 sati u kapeli sv. Jurja u Windsoru.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Ispod ove sijede kose krije se seks-bomba koja je već godinama san mnogih muškaraca, a njezina ljepota baš nimalo ne blijedi

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS