Slučaj koji izaziva zgražanje!

Bila je u vezi s nogometašem, nestala je i nikad je nisu našli: Informacije sa suđenja šokirale su javnost!

Eliza Samudio - 1 Afp 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Na Netflixu je izišao dokumentarac koji govori o davno zaboravljenom slučaju ubojstva Elize Samudio, za koje je osuđen otac njezina djeteta i slavni nogometni vratar.

Godine 2010. ubojstvo Elize Samudio dospjelo je na naslovnice diljem Brazila.

25-godišnjakinja je nestala zajedno sa svojim malim sinom, a u to vrijeme izlazila je s nogometnim vratarom Brunom Fernandesom de Souzom.

Sve to dogodilo se samo godinu dana nakon što je novinarima i policiji prijavila njegovo nasilničko ponašanje.

Ova priča dublje je istražena u novom dokumentarcu na Netflixu naziva ''Nevidljiva žrtva: Slučaj Eliza Samudio''. Trailer pogledajte u nastavku.

Dijete koje je Eliza rodila, sinčić kojem ime nije poznato, nestao je isto kad i Eliza, a dječak je pronađen u jednoj od favela. Daanne Rodrigues do Carmo Souza, supruga Brune, osumnjičena je da ga je tamo ostavila, te je također bila pod istragom. U trenutku otmice dijete je imalo četiri godine, a Bruno je prisilio suprugu da svima kaže kako je to njihov rođak kojeg su posvojili. 

U dokumentarnom filmu o slučaju govori i Elizina majka, koja još uvijek traga za tijelom svoje kćeri, a zašto je suđenje trajalo sedam godina i ostale mučne detalje slučaja, pogledajte u filmu.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Udala se sestra Dine Jelusića: Brat joj je zapjevao na svadbi, pogledajte djelić atmosfere!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kako izgleda sin Nives Celzijus? Dobila ga je u braku s našim bivšim nogometašem, a nedavno je proslavio 18. rođendan!

Bivši britanski premijer otkrio strogo čuvanu tajnu o kraljici Elizabeti? Ovu nepoznatu informaciju znao je godinu dana

Društvenim mrežama širi se fotografija Karleuše i P. Diddyja, ona se odmah oglasila: ''Ovo je...''

Povezana vijest Zanimljivosti Sud donio odluku o hit-seriji koju Hrvati obožavaju: Žena koja je prikazana kao uhoda može tužiti Netflix za 170 milijuna dolara!

Povezana vijest Celebrity Obitelj osuđene braće bijesna zbog Netflixove serije koju svi gledaju: ''Mi znamo što se događalo!''

Kontroverzni lijek uništava Christinu Aguileru, javnost je zabrinuta: ''Jedva sam je prepoznala, je l' to stvarno ona?''

Visoki prorez na seksi haljini mame hajdukovca sve je raspametio: ''Dobra poza, lavice!''

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS