pretužno

U 31. godini iznenada preminuo srpski glazbenik koji je karijeru gradio u SAD-u, srušio se tijekom treninga u teretani

showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Garnier srušio se tijekom treninga u teretani u Washingtonu, a kada je došla hitna pomoć, liječnici su mogli samo proglasiti njegovu smrt.

Srpski glazbenik Igor Garnier iznenada je preminuo u nedjelju navečer tijekom treninga u teretani u Washingtonu, piše Blic.rs. Imao je samo 30 godina.

Kako je ispričao njegov prijatelj, Igor je pao u teretani. Ubrzo je stigla hitna pomoć, no liječnici su po dolasku mogli samo utvrditi njegovu smrt. Prema neslužbenim informacijama, mladom glazbeniku najvjerojatnije je stalo srce.

Igor je posljednjih godina živio u SAD-u te radio s jednim od najvećih imena elektronske glazbe Ericom Prydzom. Iza sebe ima nekoliko uspješnih albuma i održao je mnogo nastupa širom bivše Jugoslavije i SAD-a.

Jedna od njegovih najpopularnijih pjesama je "Milka Canić", obrada hita "Barbra Streisand" sastava Duck Sauce. Medijske stupce u prošlosti je punio i zbog veze s kćeri pjevača Željka Samardžića, Minjom.

Od glazbenika se na društvenim mrežama opraštaju brojni fanovi, kolege i prijatelji.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Luka Modrić fotkom na Instagramu odao s kime on i supruga Vanja provode ljetni odmor u Šibeniku

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS