jako tužan kraj

U 40. godini tragično je preminuo glumac, pao je s balkona dok se zabavljao s prijateljima: ''Svi su ga voljeli''

Thommy Schiavo Screenshot 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Glumac Thommy Schiavo život je izgubio u tragičnoj nesreći.

U subotu ujutro preminuo je brazilski glumac Thommy Schiavo nakon što je pao s balkona u svom stanu na drugom katu.

Tragičnoj nesreći prethodilo je druženje s prijateljima tijekom kojeg su se opuštali uz alkohol. Kako se navodi u policijskom izvješću, glumac je pao nakon što je izgubio ravnotežu.

Zadnja serija u kojoj je glumio bila je ''Pantanal'', koja je emitirana 2021. godine. Thommyjev otac Horacio Ramos izjavio je da je njegov sin nedavno završio i snimanje nove serije.

''To je bolan trenutak, toliko boli da se to ne može objasniti. Čuli smo se svaki dan, svaki dan je bilo - dobro jutro, dobar dan, on bi mene zvao za sve, ja bih njega zvao za sve. On je bio tako draga , fantastična osoba, svi su ga voljeli. Bio je skroman i jednostavan i time je osvajao ljude'', izjavio je njegov otac za brazilske medije. 

Njegovi obožavatelji na društvenim se mrežama opraštaju od njega.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Instagram je eksplodirao zbog njezine fotke u bikiniju! Uskoro slavi 39. rođendan, ali nikad nije bolje izgledala

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ronaldo i njegova Georgina užarili su društvene mreže fotkama s odmora: Pozirali su u plićaku, a sad je jasno i zašto slove kao najzgodniji par!

Povezana vijest Celebrity Djevojka Borne Ćorića završila je u bolnici pa javno zamolila za pomoć: ''Kako ublažiti bol?''

Povezana vijest Celebrity Prizori obiteljske idile Maje Šuput rastopili su sve koji su vidjeli ove fotografije, Bloomu je teško odoljeti!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda vila Ivana Rakitića na Šolti, ima teretanu i bazen, a nazvao ju je po supruzi

Povezana vijest Celebrity Što se dogodilo Katie Holmes? Pokušala se sakriti ispod kape, ali ozljedu ispod oka bilo je teško ne primijetiti

Povezana vijest Celebrity Knoll je ovom fotografijom raspametila svoje pratitelje, pogledajte kako je nazvala jednog od najpoznatijih DJ-eva na svijetu!

Povezana vijest Celebrity Cvek napravio iznimku i podijelio hrpu privatnih trenutaka s novopečenom suprugom i kćerkicom

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS